01:00 Arsenal Sarandi vs CA Banfield Argentina Primera Division

ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΑΡΑΝΤΙ

Μετά από ένα χρόνο απουσίας, επανήρθε στην Πριμέρα και μάλιστα κατακτώντας την πρώτη θέση στη 2η κατηγορία και άρα αποφεύγοντας τα πλέι-οφ ανόδου. Βέβαια χρειάστηκε αγώνα μπαράζ, καθώς ισοβάθμησε με τη Σαρμιέντο Χουνίν, την οποία εντέλει νίκησε με 1-0.

Διατήρησε σε μεγάλο βαθμό τον κορμό των παικτών με τους οποίους επετεύχθη η άνοδος. Κυριότερο μεταγραφικό της απόκτημα θεωρείται ο επιθετικός Ρεσκαλντάνι, ο οποίος ελπίζεται ότι θα καλύψει το κενό του 20χρονου Λομόνακο (22/4), που πωλήθηκε στη Γοδόι Κρουζ για 350 χιλ. Ευρώ. Επίσης πήρε τον επιθετικό Καπρόφ από την Ατλέτικο Τουκουμάν (11/0), τον μέσο Εζεκιέλ Πιόβι από την Αλμάγκρο της 2ης κατηγορίας (27/2) και τον κεντρικό αμυντικό Σμπουτόνι από την Ατλέτικο Τουκουμάν (5/0).

Αγωνιστικά Νέα

Θα παίξει με σύστημα 4-4-2 και με επιθετικό δίδυμο τους νεοαποκτηθέντες Ρεσκαλντάνι και Καπρόφ.

Bet Info

Οι τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις της – ανεξαρτήτως διοργάνωσης – έληξαν με Under και No Goal.

Ενδεκάδα

(4-4-2): Μάξι Γκαγιάρδο – Τορέντ, Περέιρα, Σμπουτόνι, Πάπα – Σοράιρε, Εμιλιάνο Μέντες, Νικολάς Χιμένες, Γκαστόν Αλβαρες Σουάρες – Καπρόφ, Ρεσκαλντάνι.

ΜΠΑΝΦΙΛΝΤ

Η16η θέση που κατέλαβε στο τελευταίο πρωτάθλημα την αφήνει εκτός διεθνών διοργανώσεων για το 2020, εκτός εάν καταφέρει να κατακτήσει το Κύπελλο, όπου προς το παρόν βρίσκεται στους «32» (αντιμετωπίζει στις 21 Αυγούστου την Ταγιέρες).

Στην τεχνική της καθοδήγηση παραμένει ο πρώην διεθνής επιθετικός Ερνάν Κρέσπο που είχε αναλάβει τον περασμένο Δεκέμβριο. Απέκτησε ως ελεύθερους τον μέσο Νταμόντε από την Ουρακάν (27/0, είχε περάσει παλιότερα και από τον Αστέρα Τρίπολης) και τον 36χρονο Ουρουγουανό τερματοφύλακα Εστεμπάν Κόντε από τη Νασιονάλ (14/0). Επίσης πήρε δανεικούς τους κεντρικούς αμυντικούς Λόγιο από τη Ρίβερ Πλέιτ (5/1) και Βίτορ από τη Ράσινγκ (έπαιζε δανεικός στην Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε, 12/0).

Από τις αποχωρήσεις ξεχωρίζουν αυτές του μέσου Καλέγιο (18/1) για την Ουρακάν και του επιτελικού μέσου Νικολάς Σίλβα (19/0) για την Αρχεντίνος Τζούνιορς.

Αγωνιστικά Νέα

Εκτός αποστολής ο πρώην μέσος του Ολυμπιακού Χεσούς Ντάτολο λόγω ίωσης και ο 19χρονος εξτρέμ Ούρσι (12/2 πέρσι) που βρίσκεται στην αποστολή της Εθνικής για τους Παναμερικανικούς Αγώνες στο Περού.

Κάτω από τα δοκάρια ο νεοαποκτηθείς Ουρουγουανός τερματοφύλακα Κόντε, ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι – επίσης νεοαποκτηθέντες – Λόγιο και Βίτορ. Στην κορυφή της επίθεσης ο 23χρονος Φοντάνα (6/3 πέρσι).

Bet Info

Τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Under.

Ενδεκάδα

(5-4-1): Κόντε – Τζόναταν Γκόμες, Λόγιο, Σιβέλι, Βίτορ, Μπράβο – Χουλιάν Αλβαρες, Χόρχε Ροντρίγκες, Μόγια, Μπέρτολο – Φοντάνα.

Εκτίμηση

Γειτονικό ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ομάδες που ξεκινούν με βασικό στόχο την παραμονή τους. Δεν αναμένεται να πάρουν μεγάλα ρίσκα και η ισοπαλία φαντάζει ως ένα πολύ πιθανό ενδεχόμενο, ενώ μας προσφέρεται σε πολύ ικανοποιητικές αποδόσεις

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!