02:00 Boca Juniors vs CA Huracán Argentina Primera Division

Boca Juniors
Στο πρωτάθλημα εξασφάλισε την έξοδο στο επόμενο Λιμπερταδόρες, αλλά δεν μπόρεσε να μείνει στην διεκδίκηση του τίτλου, καθώς έριξε βάρος στο να φτάσει στην κατάκτηση του περασμένου Λιμπερταδόρες, το οποίο έχασε τελικά από τη Ρίβερ. Από αυτό και μόνο είναι χαμένη η χρονιά. Στο κύπελλο έμεινε από πολύ νωρίς εκτός συνέχειας. Στο Λιγκ Καπ έφτασε μέχρι τον τελικό, όπου έχασε το τρόπαιο από την τρομερή Τίγκρε. Ο Γκουστάβο Αλφαρό διαδέχθηκε τον Σελότο τον Δεκέμβρη και έχει καταφέρει να αλλάξει αρκετά πράγματα στο παιχνίδι της Μπόκα και να της δώσει «ταυτότητα». Μεσοβδόμαδα έκανε μεγάλο διπλό (0-1) στην έδρα της Παραναένσε για τους «16» του Λιμπερταδόρες και ακολουθεί μεσοβδόμαδα η ρεβάνς. Ανακοινώθηκε η μεγάλη μεταγραφή του χαφ Ντε Ρόσι. Επίσης ήρθε ο εξτρέμ Σάλβιο από τη Μπενφίκα. Πήρε τον ελπιδοφόρο εξτρέμ ΜακΆλιστερ από την Αρχεντίνος και τον επίσης πιτσιρικά επιθετικό Ουρτάδο από τη Χιμνάσια. Θα γίνουν αλλαγές στην ενδεκάδα, αλλά θα είναι ανταγωνιστική.
CA Huracán
Τερμάτισε στην 10η θέση της βαθμολογίας και κατάφερε να βγει στο επόμενο Σουνταμερικάνα, καθώς «άνοιξε» θέση και το εκμεταλλεύτηκε. Καλή η σεζόν της, δεν μπορούσε για παραπάνω. Ο 49χρονος Χουάν Πάμπλο Βοϊβόντα είναι ο νέος τεχνικός της Ουρακάν, ο οποίος διαδέχθηκε τον Αντόνιο Μοχάμεντ στην άκρη του πάγκου. Ήταν στον πάγκο της Ταγιέρες μέχρι τον περασμένο Μάιο. Στα μεταγραφικά, έφυγαν αρκετοί από τις παλιές… καραβάνες του συλλόγου, για να γίνει μια ανανέωση στο ρόστερ. Έφερε παίκτες για να ενισχυθεί, όπως μεταξύ άλλων, ο χαφ Φαραβέλι, ο έτερος χαφ Καλέγο, ο μέσος Μπογάδο και στην άμυνα τον Μπετίνι. Δείχνει ενισχυμένη σε πρώτη φάση. Στο κύπελλο αποκλείστηκε από την Γοδόι Κρουζ στα πέναλτι και δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο τη σεζόν. Είναι λογικό να χρειάζεται χρόνο για να περάσει την φιλοσοφία του ο Βοϊβόντα, αλλά και να ενσωματωθούν οι νέοι παίκτες.
Εκτίμηση
Η Μπόκα θέλει να ξεκινήσει με το… δεξί τις υποχρεώσεις της στο φετινό πρωτάθλημα, το κλίμα είναι πανηγυρικό λόγω και της άφιξης του Ντε Ρόσι που δεν είναι στην αποστολή πάντως. Η Ουρακάν θέλει χρόνο για να «δέσει», ενώ η Μπόκα είναι καλοδουλεμένο σύνολο. 1 & over 1.5 η επιλογή.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!