03:10 Atlético Tucumán vs Rosario Central Argentina Primera Division

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΤΟΥΚΟΥΜΑΝ

Πήρε την 5η θέση στο τελευταίο πρωτάθλημα και εξασφάλισε διεθνές εισιτήριο για το 2020, χωρίς όμως ακόμα να ξέρει σε ποια διοργάνωση θα συμμετάσχει. Το Σουνταμερικάνα το έχει σίγουρο αλλά για να «προβιβαστεί» στα προκριματικά του Λιμπερταδόρες θα πρέπει να ελπίζει μία εκ των Μπόκα ή Ρίβερ να κατακτήσει το φετινό Λιμπερταδόρες ή – εναλλακτικά – το φετινό Κύπελλο. Μάλιστα εάν η μία πάρει το Λιμπερταδόρες και η άλλη το Κύπελλο, τότε η ίδια θα βρεθεί απευθείας στους ομίλους του Λιμπερταδόρες 2020. Το τελευταίο πάντως μπορεί να το πετύχει και από μόνη της εάν καταφέρει να πάρει το Κύπελλο, όπου βρίσκεται στους «32» και όπου θα αντιμετωπίσει μέσα στον Αύγουστο την Μπόκα Ουνίδος, ομάδα 3ς κατηγορίας που στον πρώτο γύρο απέκλεισε την πρωταθλήτρια Ράσινγκ στα πέναλτι.Τα σημαντικότερα νέα της αποκτήματα είναι ο Ιταλός επιθετικό Λότι που αγοράστηκε από τη Ράσινγκ αντί 900.000 Ευρώ, ενώ πέρσι έπαιζε δανεικός στην Ουνιόν Σάντα Φε (15/2) και ο μέσος Ερέδια που ήρθε από την Κολόν Σάντα Φε (20/5). Από την τελευταία απέκτησε και τον δεξιό μπακ Γκουστάβο Τολέδο (22/0). Επίσης, επέστρεψε ο 30χρονος εξτρέμ Γκιγιέρμο Ακόστα που είχε πουληθεί τον περασμένο Ιανουάριο για 1.100.000 Ευρώ στη Λανούς (11/1), όπου όμως δεν κατάφερε να κερδίσει θέση βασικού και έτσι έμεινε ελεύθερος.
Οσον αφορά τις αποχωρήσεις, ξεχωρίζουν ασφαλώς οι πωλήσεις των μέσων Αλιένδρο (29/4) στην Κολόν Σάντα Φε για 970.000 Ευρώ και Μπαρμπόνα (30/4) στην πρωταθλήτρια Ράσινγκ για 2.200.000 Ευρώ. Επίσης έφυγε ο 39χρονος αμυντικός χαφ Χουάν Μερσιέρ (27/0) για τη συμπολίτισσα Σαν Μαρτίν Τουκουμάν.

Αγωνιστικά Νέα

Εκτός αποστολής ο τιμωρημένος κεντρικός αμυντικός Καμπράλ (28/1). Το επιθετικό δίδυμο θα συνθέσουν ο νεοαποκτηθείς Ιταλός Λότι και ο Τολέδο.

Bet Info

Προέρχεται από 7/7 εντός έδρας No Goal και 6/7 εντός έδρας Under σε όλες τις διοργανώσεις.

Ενδεκάδα

(4-4-2): Λουκέτι – Τολέδο, Μπιάνκι, Γκίσι, Μονσόν – Καρέρα, Ερμπες, Μπράβο, Φερνάντες – Λότι, Τολέδο.

ΡΟΖΑΡΙΟ ΣΕΝΤΡΑΛ

Τον περασμένο Δεκέμβριο πανηγύρισε τον πρώτο της τίτλο μετά από 19 χρόνια (σε εγχώριο επίπεδο μετά από 31!) κατακτώντας το Κύπελλο. Επιβλήθηκε στον τελικό της Χιμνάσια Λα Πλάτα στα πέναλτι. Όμως κάπου εκεί… κατέβασε διακόπτη φέρνοντας συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα να ξεκινά τη φετινή σεζόν πολύ χαμηλά στην ειδική κατάταξη παραμονής. Παράλληλα αποκλείστηκε και στον πρώτο γύρο του φετινού Κυπέλλου από την 3ης κατηγορίας Σολ ντε Μάγιο στα πέναλτι (κανονική διάρκεια 2-2).Στους όμιλο του Κόπα Λιμπερταδόρες το πάλεψε, όμως δεν απέφυγε την 4η και τελευταία θέση, ενώ και στο Λιγκ Καπ που ακολούθησε μετά τη λήξη του πρωταθλήματος, αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο από την Αλντοσίβι, χάνοντας 0-2 εντός και νικώντας 2-1 στη Μαρ ντελ Πλάτα. Πάντως, χάρη στη συμμετοχή της στο φετινό Λιμπερταδόρες, είχε την οικονομική άνεση να προχωρήσει σε ορισμένες πολύ καλές μεταγραφές. Μεταξύ άλλων, ήρθαν ο Ουρουγουανός επιθετικός Ρίμπας από τη Λανούς (21/5), ο συμπατριώτης του μέσος Ζαμπάλα από την Ουνιόν Σάντα Φε (30/6), ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός Νοβαρέτι από τη μεξικάνικη Κερέταρο (21/0) και ο κεντρικός αμυντικός Μπρίτες από την Ιντεπεντιέντε (21/2) στην οποία έπαιζε δανεικός από την Ουνιόν. Για την απόκτηση του τελευταίου κατέβαλε 440.000 Ευρώ στην ομάδα της Σάντα Φε.Από τις αποχωρήσεις δεσπόζουν αυτές του κεντρικού αμυντικού Μπετίνι (23/0) για την Ουρακάν και του Ουρουγουανού μέσου Καμάτσο (29/2) για τη μεξικάνικη Τιχουάνα.Την τεχνική της καθοδήγηση έχει αναλάβει από τον περασμένο Μάρτιο ο 47χρονος Ντιέγκο Κόκα. Κορυφαία του επιτυχία η κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2014 με τη Ράσινγκ.

Αγωνιστικά Νέα

Ο Χιλιανός αριστερός μπακ Παρότ βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με την Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα και το πιθανότερο είναι να μην ξεκινήσει απόψε. Για αντικαταστάτης του προορίζεται ο νεοαποκτηθείς Μπρίτες, παρότι η φυσική του θέση είναι στο κέντρο της άμυνας.
Στην αποστολή συμπεριλαμβάνονται 21 ποδοσφαιριστές, μεταξύ αυτών και ο 20χρονος επιθετικός Αλαν Μαρινέλι (1/0), τον οποίο πιστεύει πολύ ο Κόκα και για αυτό τον προώθησε στην πρώτη ομάδα.
Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν ο 20χρονος Λοβέρα (26/0 πέρσι) και Ριάνιο (17/3 πέρσι).

Bet Info

Οι 8 στις 10 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της – ανεξαρτήτως διοργάνωσης – επιβεβαίωσαν το σύνολο τερμάτων 2-3.

Ενδεκάδα

(4-4-2): Λεντέσμα – Μολίνα, Καρούσο, Μπαρμπιέρι, Μπρίτες – Ρίους, Ρινάουδο, Χιλ, Ζαμπάλα – Μάξι Λοβέρα, Ριάνιο.

Εκτίμηση

Με πολλές αλλαγές η Ατλέτικο Τουκουμάν, που εμφανίζεται μάλλον αποδυναμωμένη σε σχέση με πέρσι. Η Σεντράλ έχει την πίεση της πολύ χαμηλής της κατάταξης στην ειδική βαθμολογία παραμονής, όμως έχει προβεί σε σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις και τα τελευταία χρόνια είναι μαθημένη στις δύσκολες καταστάσεις.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!