03:30 Once Caldas vs Alianza Petrolera Colombia Primera A Clausura

Once Caldas
Ήταν σαφώς πιο ανώτερη στην Κούκουτα απέναντι στην ομώνυμη ομάδα με το τελικό 1-1 την αφήνει με μια πίκρα. Στο 15′ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, ο Μοσκέρα στο 53′ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα με την ομάδα του Μποντέρτ να έχει τις ευκαιρίες στο 90λεπτο προκειμένου να πάρει τη νίκη. Τουλάχιστον συνεχίστηκε το αήττητο της στο Κλαουσούρα (1-1-0), έχοντας βγάλει δύσκολη δυάδα αγώνων στο ξεκίνημα με ισάρiθμες ήττες από Ατλέτικο Νασιονάλ και Μιγιονάριος. “Αυτό το παιχνίδι (σ.σ. με την Αλιάνζα) θα είναι διαφορετικό, αλλά για να κερδηθεί θα πρέπει να σκοράρουμε“, το σχόλιο του 47χρονου Μποντέρτ. Ο Κολομβιανός τεχνικός πάντως δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και όπως όλα δείχνουν δεν αναμένεται να προβεί σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα.
Alianza Petrolera
Δυο σερί νίκες με το ελάχιστο σκορ (1-0) έχουν αλλάξει άρδην το κλίμα στα αποδυτήρια της Αλιάνζα. Είχε προηγηθεί η νίκη επί της Σάντα Φε και εσχάτως το τρίποντο απέναντι στην Ενβιγάδο με “χρυσό” σκόρερ τον Βάσκες δέκα λεπτά πριν το τέλος. Δίκαιο αποτέλεσμα, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς πως οι φιλοξενούμενοι δεν ανησύχησαν ουδεμία στιγμή τον πορτιέρο Χέρεθ. “Ένα σερί νικών επιδράει θετικά στην ψυχολογία κάθε ομάδας. Αυτό που θα ψάξουμε σήμερα θα είναι μια καλή εμφάνιση και έτσι θα προκύψει και το θετικό αποτέλεσμα“, σχολίασε ο φορ Κουέρο. Πάντως στα περισσότερα από τα μισά ματς στο Μανισάλες έχει καταφέρει να φύγει αήττητη (1-3-3). Δεν αναφέρονται αγωνιστικά προβλήματα για τον τεχνικό Τόρες.
Εκτίμηση
Η Όνσε Κάλδας άξιζε τη νίκη στο ματς με την Κούκουτα, ένα αποτέλεσμα που μπόρεσε να πάρει η Αλιάνζα στο δικό της παιχνίδι. Το αποψινό όμως θα είναι πολύ διαφορετικό για την ίδια και ο πρώτος λόγος ανήκει δικαιωματικά στους γηπεδούχους. Αναμενόμενο ο άσος να έχει υποχωρήσει στο (οριακά αποδεκτό) 1,70.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!