03:30 Once Caldas vs Independiente Medellín Colombia Copa Colombia Quarterfinal

Once Caldas
Έκανε την έκπληξη στον προηγούμενο γύρο, αφήνοντας εκτός συνέχειας την Αμέρικα ντε Κάλι. Η νίκη με 2-1 στο πρώτο παιχνίδι της έδινε το προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς, εκεί όπου διατηρώντας ανέπαφη την εστία της (0-0 το τελικό αποτέλεσμα), κατάφερε να την αποκλείσει. Μάλιστα την επόμενη αγωνιστική του Κλαουσούρα την υποδέχεται στο γήπεδο της, τρέχοντας η ίδια ένα αήττητο έξι αγώνων (4-2-0). Στο τελευταίο χρονικά, επιβλήθηκε με 1-0 της πρωταθλήτριας Τζούνιορ εκτός έδρας. Τέσσερα λεπτά πριν το φινάλε ο εξτρέμ Ρέινα σημείωσε το γκολ που έκρινε το παιχνίδι και ήρθε κόντρα στις 19 τελικές των γηπεδούχων. Δεν έχει χάσει ποτέ στο γήπεδο της από την Ιντεπετιέντε σε φάση κυπέλλου (3-2-0). Δεν υπολογίζεται για το αποψινό παιχνίδι ο τιμωρημένος στόπερ Μοσκέρα (15/1), ενώ εκτός έχει μείνει και ο 26χρονος επιθετικός Σαλσέδο (12/2).
Independiente Medellín
Διασύρθηκε στο classico του Μεντεγίν πριν από λίγα 24ωρα για το Κλαουσούρα, χάνοντας με 5-2 από την Ατλέτικο Νασιονάλ. Προηγήθηκε δις στο πρώτο ημίχρονο, στις αρχές της επανάληψης έχανε με 3-2 και στο δεύτερο μισό δέχτηκε ακόμη δυο τέρματα. Τέταρτη ήττα στο πρωτάθλημα, οι τρεις διαδοχικές, με την εστία της να παραβιάζεται οκτώ φορές στα τελευταία 270 λεπτά. Στους “16” να θυμίσουμε πως είχε αποκλείσει την Μιγιονάριος με μια νίκη (2-1) και μια ισοπαλία (2-2). “Η Κάλδας είναι μια ομάδα που βασίζεται στον γρήγορο ρυθμό. Προέρχεται από πολύ σημαντικό αποτέλεσμα στην Μπαρανκουίλα και αυτό θα την βοηθήσει αρκετά στο αυριανό (σ.σ. σημερινό) παιχνίδι“, σχολίασε ο τεχνικός Αλέξις Μεντόζα. Ξεπέρασε τον τραυματισμό του ο μέσος Μασίας (9/1), ενώ νέο πρόσωπο στην αποστολή αποτελεί και ο 22χρονος χαφ Λόπες (7/0). Αντιθέτως εκτός έμειναν οι μέσοι Αρίας (22/0) και Ζιράλδο (7/0).

Εκτίμηση
Έχοντας την ρεβάνς στο Μεντεγίν, η Ιντεπετιέντε θέλει απόψε ένα καλό σκορ. Αυτό μπορεί να είναι και η ισοπαλία, αλλά σίγουρα όχι η ήττα. Εξάλλου το εκτός έδρας γκολ δεν ισχύει, με την Κάλδας να γνωρίζει πως ακόμη και αν δεχθεί γκολ (εφόσον όμως κερδίσει), θα έχει το (ελαφρύ) προβάδισμα. Δεν θα ρισκάρουν αμφότερες, επιλογή μας το under 2,5.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!