04:00 PHOENIX SUNS vs MILWAUKEE BUCKS

Καλημέρα μπασκετάνθρωποί μου,
Ακόμα ένα μεγάλο παιχνίδι,μέχρι το επόμενο.Σήμερα εάν κερδίσουν οι Μπακς πάνε την σειρά των τελικών στην έδρα τους .Αν χάσουν θα έχουν ακόμα μια ευκαιρία.

Ο αγώνας Φοίνιξ Σανς – Μιλγουόκι Μπακς διεξάγεται στο πλαίσιο των τελικών στο NBA 2020-2021.

Σειρά τελικών του ΝΒΑ.
Ο πρωταθλητής κρίνεται στις 4 νίκες. Στο 2-2 η σειρά.
Game 1: Σανς – Μπακς 118-105, Game 2: 118-108, Game 3: Μπακς – Σανς 120-100, Game 4: 109-103

ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ
Οι Σανς ήταν καλύτεροι στο Game 4 συγκριτικά με το Game 3, ωστόσο ο Ντέβιν Μπούκερ ήταν απελπιστικά μόνος και κάπως έτσι οι Μιλγουόκι Μπακς κατάφεραν να φτάσουν στο θετικό αποτέλεσμα με 109-103. Οι Σανς γνωρίζουν πολύ καλά πως θα πρέπει να βελτιωθούν σημαντικά ενόψει του Game 5, το οποίο είναι καθοριστικό, καθώς αν το Φοίνιξ χάσει, θα δώσει την ευκαιρία στους Μπακς να τελειώσουν τη σειρά στο σπίτι τους!
Προκειμένου να υπάρξει αυτή η βελτίωση, ο Κρις Πολ θα πρέπει να βρει τρόπο να τα βγάλει πέρα με την άμυνα των Μπακς, ο Έιτον να βοηθήσει περισσότερο επιθετικά και γενικότερα οι Σανς να μην τα περιμένουν όλα από τον Μπούκερ, ο οποίος στο Game 4 είχε μεν 42 πόντους, αλλά όπως αναφέραμε και πριν, ήταν απελπιστικά μόνος του. “Είναι αρκετά σκληρό αυτό που έγινε για εμάς, αλλά θα πρέπει να επιστρέψουμε. Παλεύαμε όλη τη χρονιά για να έχουμε το πλεονέκτημα έδρας”, σχολίασε ο Κρις Πολ μετά το τέλος του 4ου τελικού στο Μιλγουόκι.
Η στατιστική εικόνα των Σανς στα NBA playoffs της τρέχουσας σεζόν δείχνει πως σκοράρουν 109.1 πόντους κατά μέσο όρο, με το ποσοστό τους στα τρίποντα να βρίσκεται στο -άκρως ικανοποιητικό- 37.2% ανά αγώνα.

ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ
Πριν από μερικές ώρες, οι Μιλγουόκι Μπακς εκμεταλλεύτηκαν την έδρα τους για δεύτερο σερί παιχνίδι και με 109-103 κατάφεραν να φέρουν στα ίσια (2-2) τη σειρά των τελικών του ΝΒΑ. Τα “Ελάφια” βρέθηκαν πίσω με διψήφια διαφορά σε κρίσιμο σημείο του Game 4, παίζοντας, όμως, εξαιρετική άμυνα, έκαναν την ανατροπή και τελικά έφτασαν στη νίκη. Η άμυνα έκανε τη διαφορα, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να έχει καθοριστικής σημασίας μπλοκ και κλεψίματα, την στιγμή που επιθετικά οι Μπακς είχαν πρόβλημα (40.2% στα σουτ συνολικά, 24.1% στα τρίποντα) και στο τέλος βρήκαν μόνο λύσεις από τα μεγάλα σουτ του Μίντλετον.
Ο γκαρντ/φόργουορντ του Μιλγουόκι τελείωσε τον 4ο τελικό με 40 πόντους, ενώ εκείνος που τον ακολούθησε ήταν ο Αντετοκούνμπο με 26 πόντους, 14 ριμπάουντ και 8 ασίστ. “Το θέλαμε πάρα πολύ το συγκεκριμένο ματς και το δείξαμε στο παρκέ”, ήταν μια από τις ατάκες του 2 φορές MVP μετά το τέλος του αγώνα.
Ενόψει Game 5, δεν αλλάζουν πολλά στα πλάνα του coach Μπούντενχολζερ, ο οποίος -αναμενόμενα- έχει περιορίσει και σε σημαντικό βαθμό το ροτέισον. Στην φετινή postseason οι Μιλγουόκι Μπακς έχουν ενεργητικό 110 πόντους κατά μέσο όρο, με το ποσοστό τους στα τρίποντα να βρίσκεται στο χαμηλό 31.8% ανά αναμέτρηση.

Εκτίμηση
Πολύ απρόβλεπτο το συγκεκριμένο ματς, ενδεχομένως να αξίζει το ρίσκο στο διπλό του 2,42 που μας προσφέρει η Fonbet.Ο λόγος είναι απλός.Οι ομάδες δείχνουν να είναι ισοδύναμες και περιμένουν κάποιες ατομικές ενέργειες απο τα μεγάλα αστέρια τους .Το μάτι του Γιάννη γυαλίζει και περιμένω σήμερα να τους πάρει παραμάζωμα και να μας χαρίσει το τεράστι διπλό.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!