Όλα η τίποτα σήμερα!

Καλημέρα φίλοι μου και καλό ΣΚ να έχουμε. Δεν θα σας κουράσω καθόλου σήμερα, αφού την εβδομάδα που πέρασε κουραστήκαμε αρκετά, μιας και η ατυχία ήταν «κολλημένη» πάνω μας και χάναμε τα ταμεία με κάθε απίστευτο τρόπο. Όσοι ακολουθείτε την στήλη και βλέπατε και τα παιχνίδια, έχετε καταλάβει αμέσως. Σήμερα θα πάμε με μεγάλες αποδόσεις με στόχο να τους «κλείσουμε» το σπίτι!

16:30 Μπάγερ Λεβερκούζεν – Φράιμπουργκ

Πρώτη επιλογή για σήμερα από Γερμανία. Ματς με μονόπλευρο ενδιαφέρον αυτό της Λεβερκούζεν με την Φράιμπουργκ, με τους φιλοξενούμενους να «καίγονται» για την νίκη και μόνο. Μία νίκη που θα τους βγάλει Τσάμπιονς Λιγκ, εφόσον κάνει «στραβοπάτημα» η Λειψία στην έδρα της Μπίλεφελντ. Αδιάφορη όμως είναι και η Λεβερκούζεν στο παιχνίδι μας, μιας και έχει εξασφαλίσει την απευθείας συμμετοχή της, στο Τσάμπιονς Λιγκ της νέας χρονιάς και ίσως δούμε αρκετές αλλαγές από τον τεχνικό της. Αυτό θα ευνοήσει βέβαια, την Φράιμπουργκ και εμάς που θα ρίξουμε τα λεφτά μας στο «διπλό»!

20:00 Άρης – ΑΕΚ

Πάμε Ελλάδα και στον «τελικό» που θα δώσει ένα Ευρωπαϊκό «εισιτήριο». Άρης και ΑΕΚ θα κοντραριστούνε σε λίγες ώρες με στόχο το «τρίποντο» που θα τελειώσει από σήμερα τα πάντα. Θα τελειώσουν τα πάντα βέβαια, σε περίπτωση νίκης των γηπεδούχων ή της ΑΕΚ, αφού σε περίπτωση ισοπαλίας θα υπάρξει «θρίλερ» την τελευταία αγωνιστική. Ο Άρης ύστερα από την εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό, συνήλθε, πήρε τεράστιο «διπλό» στην έδρα του «πεθαμένου» ΠΑΟΚ και κρατάει πλέον την τύχη στα…πόδια του.

Για την ΑΕΚ τώρα, τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Δύσκολα βέβαια, ήταν όλη την χρονιά και αν δεν βγει Ευρώπη θα φταίει αυτή και μόνο. Ύστερα από το 0-0 με τον Παναθηναϊκό, κατάφερε να σπάσει το «ρόδι» στην έδρα της  για την διαδικασία των πλέι-οφ, κερδίζοντας πριν λίγες μέρες εύκολα τα Γιάννενα με 3-0. Η νίκη αυτή τόνωσε την ψυχολογία όλων στον σύλλογο και απόψε στην Θεσσαλονίκη, θέλουν να τελειώσουν την «δουλεία» και να πάρουν την έξοδο στην Ευρώπη. Αυτός είναι ο μίνιμουμ στόχος τους για φέτος.  

Στο δια ταύτα. Και οι δύο ομάδες φτάσανε σε ένα σημείο να παίζουν όλη τους την χρονιά στο σημερινό ματς, από δικά τους λάθη. Κυρίως η ΑΕΚ που κακά τα ψέματα έχει καλύτερο ρόστερ από τον Άρη. Υπάρχει αρκετή κούραση και απουσίες. Σημαντικότερές βέβαια, για την ΑΕΚ που εδώ και καιρό παίζει χωρίς Σέντερ -φορ, με τον προπονητή της να κάνει συνέχεια «πειράματα».

Αν δει πάντως κάποιος τα τελευταία της παιχνίδια, δεν ήταν κακή, αλλά «πληρώνει» το ότι δεν έχει εύκολο γκολ. Με τα Γιάννενα πάντως, την βρήκε την λύση. Γενικά η ΑΕΚ έχει καλή παράδοση με τον Άρη στην έδρα του και ο Άρης όταν πρέπει να παίξει για να πάρει αποτέλεσμα μπροστά στον κόσμο του, «λυγίζει». Πληρώνει καλά το «διπλό» και θα ποντάρουμε σε αυτό.

22:00 Ρεν – Μαρσέιγ

Περνάμε Γαλλία τώρα, όπου δύο «στροφες» πριν το τέλος Ρεν και Μαρσέιγ θα παίξουν μεταξύ τους σε έναν αγώνα δίχως «αύριο». Εκπληκτική χρονιά για τους γηπεδούχους που βρίσκονται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας και μια «ανάσα» από την τρίτη που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ! Η διαφορά δεν είναι μεγάλη, αφού απέχουν τρείς μόλις βαθμούς από την Μονακό και μόλις έναν από τέταρτη, Νις. Η τέταρτη θέση βέβαια, οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ.

Οι φιλοξενούμενοι από την μεριά τους, κάνανε ένα τρομερό «ντεμαράζ» στον δεύτερο γύρο, είναι στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας και με το «ενάμιση» πόδι στην απευθείας είσοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Μονακό όμως, παραμονεύει και για αυτό το λόγο το «τρίποντο» απόψε στην δύσκολη έδρα της Ρεν, θα κάνει πιο εύκολα τα πράγματα. Σε μία «κλωστή» κρέμονται οι θέσεις που οδηγούν, όχι μόνο στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και στην Ευρώπη γενικά και δύο αγωνιστικές πριν το «φινάλε» το μόνο σίγουρο είναι πως θα δούμε το «σενάριο να αλλάζει κάθε λεπτό για τις ομάδες που διεκδικούν μια θέση στα «αστέρια», όπως και στις υπόλοιπες διοργανώσεις.

«Μαζεύτηκε» πολύ με Σαμπάολι η φιλοξενούμενη ομάδα, με μερικές εξαιρέσεις και σε κάποια ματς, όπου απλά δεν ήταν στην μέρα της. Φυσιολογικά βέβαια, για Γαλλικό πρωτάθλημα. Είναι καλύτερη ομάδα από την Ρεν και μπορεί να φύγει «αλώβητη» από την έδρα της. Περιμένω πάντως, παιχνίδι με πολύ ξύλο, ένταση και τα σχετικά. Έτσι, ένα ποντάρισμα στο 2Χ με over 1,5 είναι εφικτό και σε τρομερή απόδοση.

16:30 Ντόρτμουντ – Χέρτα

Κλείνουμε με αγώνα από Γερμανία, όπου και αυτός έχει μονόπλευρο ενδιαφέρον. Μόνο το «τρίποντο» θέλει η Χέρτα κόντρα στην αδιάφορη εδώ και κάμποσο καιρό Ντόρτμουντ, ώστε να μείνει στην κατηγορία. Η χρονιά για αυτήν με άλλους στόχους άρχισε και με άλλους κλείνει. Έξοδο στην Ευρώπη θέλανε οι άνθρωποι του συλλόγου, για παραμονή στην κατηγορία καταλήξανε να παίζουνε.

Δεν είναι ματς για τρελή ανάλυση το συγκεκριμένο, αφού οι γηπεδούχοι έχουν «αδειάσει», θα παραταχθούν (λογικά) με πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα και αυτό με κάνει να πάω προς τα…δεξιά. Τρομερή η απόδοση στο «διπλό» και θα ρίξω την «βουτιά» μου στην ομάδα που έχει ανάγκη το αποτέλεσμα!      

Το ποσοστό επιτυχίας μας στο σύνολο των bets υπολογίζεται ΜΟΝΟ στην επιτυχία της τριάδας ή τετράδας που προτείνει ο κάθε tipster και όχι μεμονωμένα στα παιχνίδια .Αυτό αποτυπώνει τον βαθμό δυσκολίας στην επιτυχία.

Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.
** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη

    

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!