12:00 April 25 vs Abahani Dhaka AFC Cup Inter-zone Semifinal

April 25
Τα έκανε μαντάρα η 25η Απριλίου στον πρώτο αγώνα και ηττήθηκε 4-3 από την Αμπαχάνι, ωστόσο συνεχίζει να ορίζει τη «μοίρα» της και απλά καλείται να εκμεταλλευτεί την πανίσχυρη έδρα της. Ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, εντούτοις κόστισαν τα παιδικά έως «ύποπτα» λάθη των αμυντικών της. Στο 61’ βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ με δύο τέρματα διαφορά, εντούτοις ο Σονγκ μείωσε και τη γλύτωσε από τα χειρότερα. Υπό το βλέμμα του Κιμ Γιονγκ – Ουν θα διεξαχθεί η αποψινή ρεβάνς, καθώς η ομάδα ανήκει στο υπουργείο δικαιοσύνης. Το στάδιο αναμένεται να είναι κατάμεστο και θα δώσουν βροντερό παρών περίπου 50.000 φίλαθλοι. Είναι η ευκαιρία της να κατακτήσει το τρόπαιο και να επανέλθει δυναμικά στο προσκήνιο της Ασίας, αφού φέτος ο τελικός θα διεξαχθεί στην κέντρο – ανατολική περιφέρεια. Χωρίς προβλήματα τραυματισμών ή τιμωριών ολοκληρώθηκε η προετοιμασία.
Abahani Dhaka
Ανεξαρτήτως αποτελέσματος στο αποψινό παιχνίδι, η Αμπαχάνι έχει γράψει ιστορία, τόσο ως σύλλογος, όσο και για το Μπαγκλαντές. Το ότι έχει φτάσει μέχρι εδώ αποτελεί την μεγαλύτερη επιτυχία σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο για τη χώρα. Δεν «μάσησε» από την ανωτερότητα των αντιπάλων της στο πρώτο παιχνίδι και επικράτησε με 4-3. Ο Ράνα με «βολίδα» έξω από την περιοχή έδωσε προβάδισμα στο 33’, ωστόσο ισοφαρίστηκε δύο λεπτά αργότερα. Σχεδόν αμέσως ο Νεουάτζ εδώσε εκ νέου κεφάλι στο σκορ, ενώ είδε την εστία της να παραβιάζεται για δεύτερη φορά στις αρχές της επανάληψης. Ο Νιγηριανός φορ «κανονιέρης», Νουαντιαλού εκμεταλλεύτηκε τα λάθη της αντίπαλης άμυνας και πέτυχε δύο γκολ (57’, 61’), για να δεχθεί τη μείωση του σκορ στο 73’. Χωρίς προβλήματα ταξίδεψε η αποστολή.
Εκτίμηση
Οι γηπεδούχοι στο «σπίτι» τους δεν… αστειεύονται και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι δεν έχουν ηττηθεί στην Πιονγκγιάνγκ την τελευταία τριετία, που έχουν επιστρέψει στις διεθνείς διοργανώσεις (8-3-0, 44-6 συντελεστής τερμάτων). Για την Αμπαχάνι και ολόκληρο το Μπαγκλαντές αποτελεί άθλο το ότι έφτασε μέχρι εδώ, όμως αποτελεί και… ταβάνι.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!