14:35 Guangzhou R&F vs Shanghai SIPG China Super League

Guangzhou R&F
Για ακόμα μία φορά στη φετινή σεζόν κόστισαν τα προβλήματα στην άμυνα για την ΡΦ, η οποία παραχώρησε ισοπαλία 2-2 στη Γιανγκσού. Μπήκε καλύτερα και προηγήθηκε με τον Εράν Ζάχαβι στο 21’, εντούτοις ισοφαρίστηκε έξι λεπτά αργότερα μετά από τραγικό λάθος των αμυντικών της. Στις αρχές της επανάληψης ο Σαμπά από κοντινή απόσταση έδωσε κεφάλι στο σκορ για δεύτερη φορά, όμως άντεξε μόλις για πέντε λεπτά. Στις καθυστερήσεις θα μπορούσε ακόμα και να είχε χάσει, ωστόσο την κράτησε όρθια σε τετ α τετ ο γκολκίπερ Τσενγκ. Αν δεν δεχόταν γκολ με χαρακτηριστική ευκολία θα πάλευε για την κατάκτηση του τίτλου.
Επέστρεψε έπειτα από το σοβαρό τραυματισμό του ο διεθνής επιθετικός Ξιάο Ζι (1/0), αλλά ακόμα δεν δείχνει να είναι έτοιμος στο 100%.  Χτύπησε και θα λείψει εκ νέου ο πολύ καλός μπακ – χαφ Ζου (3/0). Τιμωρημένος ο μπακ Ντινγκ (17/0). Θα πάρει θέση στο αρχικό σχήμα ο Σέρβος στόπερ, Ντούσκο Τόσιτς (9/2). Χτύπησε και θα λείψει ο πρώτος σκόρερ, Εράν Ζάχαβι (20/24).
(4-2-3-1): Τσενγκ – Λου, Τόσιτς, Γι, Μιάο – Φαν, Γουάνγκ – Σαμπά, Ντεμπελέ, Λι – Γκούι
Shanghai SIPG
Γκέλα ολκής για την πρωταθλήτρια Σανγκάη ΣΙΠΓ κόντρα στην Τιαντζίν Τιανχάι και ουσιαστικά τέθηκε εκτός διεκδίκησης του τίτλου, καθώς ρεαλιστικά πολύ δύσκολα θα καλύψει το -6 από την Γκουανγκζού (0-0  εντός). Είχε τον έλεγχο και την πρωτοβουλία των κινήσεων σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, εντούτοις έπεσε πάνω στον εξαιρετικό αντίπαλο τερματοφύλακα, ενώ σε μία περίπτωση η μπάλα δεν της έκανε το χατίρι σταματώντας στο δοκάρι. Θα μπορούσε κιόλας να χάσει στο τέλος, όταν και βγήκε όλη μπροστά. Όπως είναι λογικό δεν υπάρχουν περιθώρια για νέες βαθμολογικές απώλειες και τέλη του μήνα έχει να σκεφτεί τον προημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.
Επέστρεψε στις προπονήσεις έπειτα από πολλούς μήνες ο βασικός εξτρέμ, Λου (7/3), ωστόσο δεν αποκάλυψε στη συνέντευξη Τύπου ο Βίτορ Περέιρα αν θα ρισκάρει τη συμμετοχή του. Θέση στο αρχικό σχήμα θα πάρει ο σούπερ σταρ Αρναούτοβιτς (2/1), ενώ χτύπησε σοβαρά στο ματς με την Τιαντζίν και θα λείψει λόγω τραυματισμού ο σταρ Χουλκ (18/8). Τιμωρημένος ο μπακ – χαφ Γουάνγκ (17/1).
(3-5-2): Γιαν – Γιου, Χε, Φου – Ζανγκ, Αχμέντοφ, Όσκαρ, Τσεν, Κάι –Αρναούτοβιτς, Λι
Εκτίμηση
Αμφότερες θα παραταχθούν με σημαντικές απουσίες στην επίθεση, εντούτοις διαθέτουν λύσεις για να σκοράρουν από τουλάχιστον μία φορά. Η Σανγκάη δεν έχει περιθώρια για απώλειες, αλλά θα θέλαμε το διπλό πιο ψηλά για να μπει στο παιχνίδι μας.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!