14:35 Henan Jianye vs Beijing Renhe China Super League

Henan Jianye
Δεν ήταν καλή η Χενάν απέναντι στην Τιαντζίν Τέντα και η ήττα 2-0 την κολακεύει. Ευτύχησε να έχει σε σπουδαία μέρα τον γκολκίπερ Γου, ο οποίος έκανε σωρεία σπουδαίων επεμβάσεων. Γλύτωσε από το χαμένο πέναλτι των αντιπάλων της στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, όμως στις αρχές της επανάληψης έχασε μοναδική ευκαιρία με τον Ίβο σε τετ α τετ. Τελικά στο 66’ βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ με κεφαλιά έπειτα από αδράνεια και κενό στο κέντρο της άμυνας, ενώ παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχε στο τέλος, δέχτηκε και δεύτερο τέρμα σε «νεκρό» χρόνο. Διατηρήθηκε στο +9 από την επικίνδυνη ζώνη, ωστόσο θέλει τη νίκη στο αποψινό ματς.
Παραμένει εκτός, λόγω τραυματισμού, ο Βραζιλιάνος επιθετικός Ενρίκε (1/1), που είχε χτυπήσει στο παιχνίδι της πρεμιέρας και πλέον δεν υπολογίζεται. Αναμένεται να διατηρηθεί στο αρχικό σχήμα ο φορμαρισμένος επιθετικός Οχάντζα (19/9), στον πάγκο θα κάτσει ο Μπασογκόγκ (16/4). Συμπλήρωσαν κάρτες και θα λείψουν λόγω τημωρίας ο αμυντικός Φενγκ (20/2) και ο μέσος Γουάνγκ (18/0).
(3-4-3): Γου – Σούι, Ζανγκ, Xαν – Κε, Λονγκ, Ζονγκ, Γιανγκ – Καράνγκα, Ίβο, Οχάντζα
Beijing Renhe
Μπορεί να διακόπηκε το σερί των οχτώ διαδοχικών ηττών για την Ρένχε στο «εξάποντο» κόντρα στη Σενζέν, αλλά και πάλι έμεινε στο -4 από την παραμονή (1-1 εκτός). Δεν μπήκε καλά και βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ στο 26’, εντούτοις απάντησε με τον Ζου λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν αρκετά καλύτερη από την αντίπαλο της, ωστόσο δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν. Στο τέλος ο τερματοφύλακας Μου με εξαιρετική διπλή επέμβαση κράτησε το βαθμό. Ούτε η έλευση του Ισπανού τεχνικού, Λουίς Γκαρσία δείχνει ότι θα αντιστρέψει την κατάσταση και πολύ δύσκολα θα σώσει την παρτίδα.
Μειώθηκαν στο ελάχιστο τα προβλήματα για τον Ισπανό τεχνικό Λουίς Γκαρσία, ο οποίος ουσιαστικά θα έχει στη διάθεση του όλους τους παίκτες που χρειάζονται. Εκτός λόγω τραυματισμού παραμένει ο βασικότατος αριστερός μπακ Ράο (13/0), ωστόσο το κενό του μπορεί να καλυφθεί επάξια. Θέση στην κορυφή της επίθεσης θα πάρει ο πρώτος σκόρερ, Μακέτε Ντιοπ (20/9).
(4-4-2): Ζανγκ – Λιου Τζιαν, Γουάν, Λούο, Τσεν – Νιμαμντίν, Ζανγκ Γιουφενγκ, Κάο, Τσεν – Μασίκα, Ντιοπ
Εκτίμηση
Η Χενάν προέρχεται από κάκιστη εμφάνιση, ωστόσο είναι σταθερά καλή τη φετινή σεζόν και συνήθως παίρνει αυτό που θέλει με αντιπάλους στα μέτρα της. Η κατάσταση για τη Ρένχε δείχνει ότι δεν μπορεί να αντιστραφεί και μόνο με «θαύμα» θα αποφύγει τον υποβιβασμό.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!