14:35 Shanghai Shenhua vs Wuhan Zall China Super League

Shanghai Shenhua
Άλλη ομάδα η Σανγκάη Σενχούα μετά την πρόσληψη του σπουδαίου Ν.Κορεάτη τεχνικού, Τσόι Κανγκ – Χι. Πέτυχε την 3η διαδοχική της νίκη κόντρα στην Γκουανγκζού ΡΦ και ξέφυγε στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη (5-3 εντός). Βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ μόλις στο ξεκίνημα, ωστόσο μέσα σε διάστημα έξι λεπτών (13’ – 19’) ο αρχηγός Τζιοβάνι Μορένο έκανε την ολική ανατροπή. Ανασταλτικά δεν βρήκε λύσεις και δέχτηκε την ισοφάριση στο 41’, εντούτοις ο διεθνής Ν.Κορεάτης επιθετικός Κιμ Σιν – Γουκ με χατ – τρικ στο δεύτερο ημίχρονο «σφράγισε» τους τρεις βαθμούς. Ζητούμενο να πατήσει πάνω στις εμφανίσεις των τελευταίων εβδομάδων και να σώσει τα προσχήματα.
Εμφανής η απουσία του πολύτιμου επιθετικού και πρώτου σκόρερ Ιγκάλο (9/7), ο οποίος επέστρεψε από την εθνική Νιγηρίας στο Άφρικα Καπ, αλλά αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και θα μείνει εκτός. Αυτή είναι και η μοναδική απουσία ενόψει του αποψινού αγώνα με την Γουχάν. Χρειάζεται χρόνο ακόμα ο σταρ Ελ Σαράουι για να φτάσει στο 100%, ωστόσο μπήκε στην αποστολή.
(4-2-3-1): Λι – Γουάνγκ, Ξου, Λι, Φουλάνγκ – Ν’Ντουμπού, Σουν – Κάο, Μορένο, Λιου – Κιμ Σιν-Γουκ
Wuhan Zall
Κόντραρε στα ίσια η Γουχάν την πρωταθλήτρια Σανγκάη ΣΙΠΓ (1-1 εντός). Μόλις στο ξεκίνημα ο Γιουν με ωραίο διαγώνιο σουτ έδωσε προβάδισμα, ωστόσο δέχτηκε την ισοφάριση στο 23’ μετά από αδράνεια της άμυνας. Γενικά η εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο ήταν εξαιρετική και θα μπορούσε τουλάχιστον να βρει ένα γκολ ακόμα, αλλά κόστισαν η αστοχία στην τελική προσπάθεια και το δοκάρι. Στο τέλος μάλιστα θα στάθηκε τυχερή, καθώς η ίδια γλύτωσε από το δοκάρι. Αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη της φετινής χρονιάς και ουσιαστικά παίζει χωρίς άγχος, από τη στιγμή που έχει εξασφαλίσει ουσιαστικά την παραμονή στην κατηγορία.
Παραμένει εκτός, λόγω τραυματισμού, ο καλός αμυντικός Λούο Γι (8/0). Αυτό είναι και το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο νεαρός προπονητής, Λι Τιε, ο οποίος δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ότι δεν θα προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα και βασικός στόχος εξακολουθεί να είναι η παραμονή.Θα πάρει φανέλα βασικού ο πολύτιμος αμυντικός – μέσος Μ’Μπια (16/0).
(4-3-3): Ντονγκ – Λιου, Ζιμπό, Λιάο, Μινγκ – Λι, Γουάνγκ, Μ’Μπια – Κουάσι, Τζιανγκ, Σίλβα
Εκτίμηση
Έχει βρει ρυθμό και ψυχολογία η Σανγκάη, ενώ στον πάγκο έχει τον Τσόι, ο οποίος είναι σοβαρός και κάνει σπουδαία δουλειά. Η Γουχάν είναι η έκπληξη της χρονιάς και δεν κοντράρεται εύκολα φέτος, ωστόσο το μομένουμ είναι ξεκάθαρα με τους γηπεδούχους.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!