15:00 Beijing Guoan vs Hebei CFFC China Super League

Beijing Guoan
Παρελθόν αποτελεί από την Γκουοάν ο Ρότζερ Σμιντ, ο οποίος απολύθηκε μετά το νέο αρνητικό αποτέλεσμα, κόντρα στη Χενάν (1-0 εκτός). Αυτή ήταν η δεύτερη διαδοχική ήττα στο πρωτάθλημα, που την άφησε στο -4 από την κορυφή και την Γκουανγκζού Εβεργκράντε και ενώ είχε προηγηθεί ο αποκλεισμός στο Κύπελλο. Τη θέση του Γερμανού τεχνικού θα πάρει ο Μπρούνο Γενάσιο, που την προηγούμενη τετραετία έκανε σπουδαία δουλειά στη Λυών. Όπως είναι λογικό δεν υπάρχουν περιθώρια για νέες βαθμολογικές απώλειες, καθώς την επόμενη αγωνιστική θα υποδεχθεί την Γκουανγκζού και θα τα παίξει όλα για όλα. Έχει παίξει καθοριστικό ρόλο ο τραυματισμός του Βιέρα, καθώς το κενό του δεν μπορεί να καλυφθεί.
Χάνει πιθανότατα το υπόλοιπο της σεζόν ο Ισπανός σταρ και ηγέτης, Τζόναθαν Βιέρα (17/8), ο οποίος έσπασε τα πλευρά του.  Εκτός λόγω τραυματισμού θα μείνει σίγουρα και ο δημιουργικός χαφ, Ζανγκ Ξιζέ (18/2), που η απουσία του είναι εμφανής. Αποκτήθηκε ως δανεικός από την Σπαρτάκ Μόσχας ο Βραζιλιάνος μέσος Φερντάντο, προκειμένου να καλύψει το κενό του Βιέρα.
(4-1-3-2): Ζου – Λου, Κιμ, Γιου, Λι – Πιάο – Τσι, Γιενάρης, Αουγκούστο – Ζανγκ Γ., Μπακαμπού
Hebei CFFC
Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε η Χεμπέι την προηγούμενη αγωνιστική, κόντρα στη Λιφάν (3-0 εντός). Ήταν καταιγιστική από το ξεκίνημα και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην αντίπαλο της. Στο 39’ ο Μαρκάο από κοντινή απόσταση άνοιξε το σκορ, ενώ στις αρχές της επανάληψης ο Βραζιλιάνος επιθετικός με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έβαλε τις βάσεις για τους τρεις βαθμούς. Στο 59’ ο Γουάνγκ Κιουμίνγκ με σουτ πέτυχε το τρίτο τέρμα.  Λίγες είναι οι φορές που στη διάρκεια της φετινής σεζόν έχει πάρει αυτό που δικαιούται βάσει της εικόνα της στο χορτάρι. Έχει τεθεί από νωρίς εκτός στόχων, ωστόσο το θετικό είναι ότι αύξησε τη διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη στο +6.
Συμπλήρωσε κάρτες και θα λείψει λόγω τιμωρίας ο βασικότατος μέσος Γουάνγκ Κιουμίνγκ (16/2), ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες. Επέστρεψε στις προπονήσεις ο βασικότατος τερματοφύλακας Γιανγκ Τσενγκ (0/0), ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά τον περασμένο Οκτώβριο. Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα υπάρχει ενδιαφέρον για τον Αργεντινό μέσο της Μίλαν, Λούκας Μπίλια.
(4-1-3-2): Γκενγκ – Ζανγκ, Ζάο, Χανγκ, Τζιανγκ – Μασκεράνο – Γουάνγκ, Κιανλόνγκ, Γιν – Ντονγκ, Μαρκάο
Εκτίμηση
Πολύ χαμηλά προσφέρεται ο άσος για τα δεδομένα της αναμέτρησης. Η Γκουοάν λογικά θα επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, ωστόσο η Χεμπέι δεν αποτελεί εύκολο αντίπαλο. Καλύτερα να περιμένουμε το live για να ασχοληθούμε…

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!