15:00 Guangzhou R&F vs Jiangsu Suning China Super League

Guangzhou R&F
Δεν υπάρχει γιατρειά στην Γκουανγκζού, η οποία σε ένα ακόμα παιχνίδι ήταν κάκιστη ανασταλτικά. Προηγήθηκε μόλις στο 4ο λεπτό με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ζάχαβι, ωστόσο δέχτηκε πέντε τέρμα από τη Σανγκάη Σενχούα (5-3 εκτός). Μέχρι και το 19’ είχε βρεθεί να κυνηγάει το σκορ, εντούτοις απάντησε προσωρινά με την κεφαλιά του Γκούι στο 41’. Στην επανάληψη συνέχισε τα τραγικά λάθη στην άμυνα και δέχτηκε τρία τέρματα, μετά από αδράνεια των στόπερ της. Για την ώρα παραμένει στη θέση του ο Σέρβος τεχνικός Ντράγκαν Στόικοβιτς, όμως συνεχίζει να βρίσκεται υπό διαρκή αμφισβήτηση και δεν αποκλείεται να αποτελέσει άμεσα παρελθόν.
Επέστρεψε έπειτα από το σοβαρό τραυματισμό του ο διεθνής επιθετικός Ξιάο Ζι (0/0), ο οποίος έπαιξε ως αλλαγή στο προηγούμενο παιχνίδι με τη Σανγκάη Σενχούα. Χτύπησε και θα λείψει εκ νεόυ ο πολύ καλός μπακ – χαφ Ζου (3/0). Επιστρέφει από τιμωρία ο μέσος Γουάνγκ Πενγκ (14/0). Πιθανότατα θα επιστρέφει στο αρχικό σχήμα ο Σέρβος στόπερ, Ντούσκο Τόσιτς (8/2).
(4-2-3-1): Τσενγκ – Ντινγκ, Τόσιτς, Γι, Μιάο – Φαν, Γουάνγκ – Ζάχαβι, Ντεμπελέ, Λι – Γκούι
Jiangsu Suning
Δεύτερη διαδοχική νίκη για τη Γιανγκσού, η οποία επικράτησε 2-0 της Σενζέν. Η ατομική ποιότητα των παικτών της έκανε τη διαφορά και κράτησε ανέπαφη την εστία της από καθαρή τύχη. Στο 7ο λεπτό ο σούπερ σταρ, Άλεξ Τεσέιρα έδωσε προβάδισμα με εύστοχο πέναλτι, ωστόσο μέχρι και τη λήξη του πρώτου μέρους κινδύνεψε σε πολλές περιπτώσεις με ισοφάριση. Στις αρχές της επανάληψης ο Βραζιλιάνος παικταράς πήρε την μπάλα πίσω από το κέντρο και έφτασε έξω από την μεγάλη περιοχή, εκεί πάσαρε στον Έντερ και ο Ιταλός φορ με ωραία σέντρα του έδωσε «έτοιμο» γκολ. Στο σημείο εκείνο καθάρισε και τους τρεις βαθμούς, που την ανέβασαν στην πεντάδα.
Αρκετά προβλήματα μαζεύτηκαν για τον Κοσμίν Ολαρόιου. Θα λείψουν λόγω τιμωρίας οι χαφ Ξιε Πενγκφέι (17/5) και Τσόνγκγιου Γιε (5/0), ενώ παρελθόν αποτελεί ο κεντρικός αμυντικός, Γκάμπριελ Παλέτα (18/0), που τιμωρήθηκε βαριά από την ομοσπονδία. Αποκτήθηκε από την Ίντερ ο Βραζιλιάνος στόπερ Μιράντα για να τον αντικαταστήσει, ενώ πήρε και τον επιθετικό Σαντινί από την Άντερλεχτ.
(4-3-3): Zανγκ – Αμπντουγκένι, Ζου, Λι, Γιανγκ – Γου, Τιαν, Γκάο – Σονγκ, Έντερ, Τεσέιρα
Εκτίμηση
Αν ήταν σοβαρή ανασταλτικά η Γκουανγκζού θα μπορούσε άνετα να χτυπούσε ακόμα και πρωτάθλημα, ωστόσο δέχεται γκολ για πλάκα σε κάθε αγώνα. Η Γιανγκσού εκτός έδρας είναι αρκετά ευάλωτη, εντούτοις μπορεί να βοηθήσει στο να δούμε πολλά τέρματα…

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!