15:00 Ha Noi FC vs FC Altyn Asyr AFC Cup Inter-zone Semifinal

Ha Noi FC
Με δύο νίκες (1-0), η Ανόι ξεπέρασε το εμπόδιο της Μπιν Ντούονγκ στον «εμφύλιο» του Βιετνάμ και επιστρέφει έπειτα από μία πενταετία στο ίδιο σημείο της διοργάνωσης. Τότε είχε αποκλειστεί με δύο ήττες από την Ιρακινή Έρμπιλ (0-1 εντός, 2-0 εκτός) και όπως είναι λογικό στηρίζει πολλά στο «σπίτι» της ενόψει της δύσκολης ρεβάνς που ακολουθεί στην Ασγκαμπάτ. Έχει το πλεονέκτημα από τη διαφορά ώρας και τις κλιματικές συνθήκες σε σχέση με τους Τουρκμένιους, όμως έχει και τον παράγοντα κούραση από τις διαδοχικές υποχρεώσεις σε πρωτάθλημα και AFC Cup. Την Παρασκευή επικράτησε 2-1 εκτός έδρας της Ντα Νανγκ και βρίσκεται «αγκαλιά» με τον τίτλο, πέντε αγωνιστικές πριν από το τέλος. Υπάρχουν αρκετά αγωνιστικά προβλήματα για τον τεχνικό Τσου Ντιν Νγνιεμ, που στη συνέντευξη Τύπου έδειξε προβληματισμένος από το γεγονός ότι δεν υπάρχει αρκετός χρόνος ξεκούρασης και παράλληλα έκανε λόγο για πολλούς καταπονημένους ποδοσφαιριστές, των οποίων η συμμετοχή είναι αμφίβολη (δεν ανέφερε ονόματα).
FC Altyn Asyr
Πέρασε δύσκολες στιγμές στο Τατζικιστάν η περσινή φιναλίστ Αλτίν Ασίρ, ωστόσο κατάφερε να αποδράσει με το 1-1 κόντρα στην Ίστιγκλολ και να πάρει το εισιτήριο για τις έξι καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης. Είχε προηγηθεί με το σπουδαίο τέρμα του Αναντουρντγιέου με άπιαστο σουτ έξω από την περιοχή στις αρχές της επανάληψης, όμως ισοφαρίστηκε σχεδόν αμέσως και μέχρι τη λήξη πέρασε δύσκολες στιγμές. Το ζητούμενο, όμως, ήρθε με την πρωτιά του ομίλου (4-2-0) για τη «ζάμπλουτη» πρωταθλήτρια Τουρκμενιστάν. Το ρόστερ αποτελείται κυρίως από γηγενείς παίκτες, που απαρτίζουν και τον κορμό της Εθνικής. Ξεχωρίζει ο Νιγηριανός επιθετικός Καλού Ούτσε, που έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες της Τουρκίας. Εντός συνόρων συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος και έπειτα από 15 αγωνιστικές βρίσκεται στο +2 από την Αχάλ. Χωρίς τρεις μακρχρόνια τραυματίες ταξίδεψε η αποστολή στο Βιετνάμ ενόψει του αποψινού αγώνα.
Εκτίμηση
Η Ανόι έχει το πλεονέκτημα από τις κλιματικές αλλαγές και τη διαφορά ώρας, όμως παράλληλα υπάρχουν αρκετά προβλήματα και ο άσος προσφέρεται σε πολύ χαμηλά επίπεδα για να τον ποντάρουμε. Η Αλτίν θα παίξει για την ισοπαλία και δύσκολα θα ανοιχτεί. Λογικά θα μείνει σε χαμηλά επίπεδα το σκορ.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!