Πληρώνουν οι ομάδες της «Πόλης». «Καυτές» οι έδρες στην Κροατία!   

Καλημέρα στα φιλαράκια μου. Συνεχίζουμε και σήμερα εδώ στο KATENATSIO, με έναν στόχο. Τα κέρδη. Τις τελευταίες ημέρες βέβαια, μας έχει «κολλήσει» στο σβέρκο η ατυχία και όποιος είδε εχθές τα ματς που είχαμε δώσει, θα το κατάλαβε αυτό. Αρχικά να πούμε ότι από τις τρείς επιλογές μας, πέρασε μόνο το σημείο της Ζιλ Βισέντε, που ήρθε 1-1 στην Ρίγα και μας πλήρωσε. Στις άλλες δύο επιλογές τώρα, δυστυχώς δεν μπορούμε να μπούμε μέσα εμείς να βάλουμε την μπάλα στα δίχτυα.

Πολύ σωστά «διαβάσαμε» τον αγώνα της Καραμπάκ με την Φερεντσβάρος, όπου ήταν ανοικτός, είχε πολλές ευκαιρίες για γκολ και από τις δυο ομάδες, αλλά έμεινε στο 1-1 και δεν μας πλήρωσε. Μια από τα ίδια και στον αγώνα της Ντινάμο Κιέβου με την Στούρμ Γκρατς. Οι Ουκρανοί είχαν ευκαιρίες για μεγαλύτερη σε έκταση νίκη, αλλά τις σπατάλησαν . Έτσι, έμειναν στο 1-0 (1Χ δύο ως τέσσερα τέρματα το είχαμε δώσει) και εμείς στον «άσσο»! Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ σήμερα και επιστροφή στα κέρδη!

21:45 Μπρεϊνταμπλικ – Μπασάκσεχιρ

Αρχή θα κάνουμε με αγώνα για το Κόνεφερενς Λιγκ και ένα «ζευγάρι», όπου υπάρχει φαβορί για την πρόκριση και αυτό είναι η Μπασάκσεχιρ. Η ομάδας της Τουρκίας, αν και ανέτοιμη ακόμα αγωνιστικά, χωρίς ρυθμό και…μεταγραφές, απέκλεισε την Νετάνια (1-1 εντός και νίκη στο Ισραήλ 1-0) στον προηγούμενο γύρο, χάρις την ποιότητα ορισμένων παικτών της.

Σε αυτήν θα στηριχθεί και απόψε απέναντι στην αδύναμη Μπρεϊνταμπλικ, που έκανε την έκπληξη πάντως, στον προηγούμενο γύρο και «πέταξε» έξω την Μπούντουσνοστ (νίκη 2-0 εντός, ήττα 1-2 εκτός). Πιο πριν και με δύο νίκες απέκλεισε και την Σάντα Κολόμα με συνολικό σκορ 5-1.

Η «Μπασάκ» δεν είναι ούτε Σάντα Κολόμα, ούτε Μπούντουσνοστ, αφού διαθέτει ένα ρόστερ με αρκετή ποιότητα, ενώ απόψε θα προστεθούν σε αυτό και οι δύο-τρείς προσθήκες που έγιναν αυτές τις μέρες. Είναι καλύτερη ομάδα ξεκάθαρα από τους Ισλανδούς και μένει να το δείξει μέσα στο γήπεδο. Και το πρωτάθλημα που συμμετέχει φυσικά, είναι πολύ ανώτερο από αυτό της Ισλανδίας, με περισσότερη πίεση και ποιότητα. Αυτά και μόνο μου αρκούν για να πάω στο «διπλό» και θα το συνδυάσω με δύο γκολ και πάνω.

20:00  Φενέρμπαχτσε – Σλοβάτσκο

Πάμε Γιουρόπα Λιγκ τώρα, εκεί όπου η «μίζερη» Φενέρμπαχτσε (και πως να μην είναι, όταν πέρσι είχε ηγέτες τους Πέλκα – Οζίλ) υποδέχεται την Σλοβάτσκο και θέλει να κάνει «βήμα» πρόκρισης για τα πλέι-οφ. Ο αποκλεισμός από την συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ πριν λίγα βράδια από την Ντινάμο Κιέβου, έφερε από νωρίς «τριγμούς» στην ομάδα του Ζεσούς και το λιγότερο που μπορούν να κάνουν παίκτες και προπονητής είναι  η συμμετοχή στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Σε διαφορετική περίπτωση πάντως, ενδέχεται να έχουμε σκηνές….Μαριούπολης από τους οπαδούς της.

Πολλά ήταν τα λεφτά που δαπανήθηκαν από την ομάδα της «πόλης», καθώς ο στόχος ήταν η είσοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ (αυτό πλέον αποτελεί όνειρο), με το ρόστερ της είναι πολύ ανώτερο από αυτό της Σλοβάτσκο. Δίκαια είναι φαβορί λοιπόν για την πρόκριση στον επόμενο γύρο και περιμένω να το δείξει και στο «χόρτο» αυτό η «Φενέρ». Από νωρίς κιόλας. Πάμε στον «άσσο» από ημίχρονο και προχωράμε…  

22:00 Χαϊντουκ Σπλιτ – Βιτόρια Γκιμαράες

Κλείνουμε με αγώνα για το Κόνφερενς Λιγκ και μάλιστα αμφίρροπο σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που θα πάρει την πρόκριση. Μπορεί το Πορτογαλικό πρωτάθλημα να είναι «σκάλες» ανώτερο από αυτό της Κροατίας, αλλά όταν μιλάμε για έδρες από την Κροατία, όλα αλλάζουν. Αυτήν θέλει να εκμεταλλευτεί απόψε η Χαϊντουκ και να καταφέρει να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα, ενόψει επαναληπτικού.

Το συγκρότημα του Νταμπράουσκας επανήλθε στους τίτλους μετά από εννέα χρόνια (πήρε Κύπελλο πέρσι), ενώ τερμάτισε στην δεύτερή θέση της βαθμολογίας, χάνοντας τον τίτλο στις λεπτομέρειες. Κάτι που θέλει φέτος, όπως και την είσοδο σε όμιλο Ευρωπαίκής διοργάνωσης μετά από δώδεκα χρόνια.

Η ομάδα της Πορτογαλίας τώρα, «εξαργύρωσε» την περσινή εκπληκτική χρονιάς της με ένα Ευρωπαϊκό «εισιτήριο» και θέλει να μπει και αυτή σε ομίλους. Στον προηγούμενο γύρο δεν συνάντησε και ιδιαίτερη δυσκολία για να αποκλείσει την Πούσκας Ακάντεμι, αφου με το 3-0 εντός έδρας ήταν πιο…άνετη στον επαναληπτικό. Έτσι, το 0-0 ήρθε φυσιολογικά, αφού δεν «γκάζωσε» καθόλου.

Στα του σημερινού αγώνα πάντως, θα έχει πολύ δύσκολο «έργο», μιας και η Χαϊντουκ δεν είναι Πούσκας. Ειδικά στην έδρα της που θα είναι «καμίνι». Δεν ξέρω ποια ομάδα θα περάσει, αλλά ξέρω ότι οι Κροάτες θα μας πληρώσουν σήμερα, αφού δεν θα χάσουν. 1Χ με δύο ως τέσσερα τέρματα η επιλογή μας και τα λέμε αυρίο!   

    

Το ποσοστό επιτυχίας μας στο σύνολο των bets υπολογίζεται ΜΟΝΟ στην επιτυχία της τριάδας ή τετράδας που προτείνει ο κάθε tipster και όχι μεμονωμένα στα παιχνίδια .Αυτό αποτυπώνει τον βαθμό δυσκολίας στην επιτυχία.

Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.
** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη
 

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!