Εεεε όχι και 12,25 τον ΑΠΟΕΛ

Καλησπέρα σε όλους τους διαδικτυακούς φιλούς μας,

Πάμε με ζητούμενα 2/3 και μέσα σε αυτά το ΑΠΟΕΛ…Είναι δυνατόν να μας δίνουν τέτοια απόδοση και να μην την αγοράζουμε…Μη ξεχνάτε ότι έχει και μια ιστορία στην Ευρώπη….

Ακόμα και με (πολλές) αλλαγές στην ενδεκάδα της, η Σεβίλλη παραμένει φαβορί  αλλά ο άσος αδικαιολόγητα προσφέρεται τόσο χαμηλά. Ο ΑΠΟΕΛ πάει καλά στις εγχώριες διοργανώσεις και στην Ευρώπη έχει αποκτήσει πολλές εμπειρίες.Θα πάρουμε τα ρίσκα μας και ας χάσουμε.

Η Ρέιντζερς στα κρίσιμα και σε αυτά που δεν είναι το φαβορί δεν πηγαίνει σε παιχνίδι πρωτοβουλίας. Βέβαια, απέναντί της είναι μία Γιουνγκ Μπόις με επιθετική νοοτροπία που καλείται να ανεβάσει στροφές από την αρχή. Ο τρόπος παιχνιδιού της Γιουνγκ Μπόις μπορεί να παρασύρει τη Ρείντζερς. Μία αναμέτρηση που θα κριθεί στις λεπτομέρειες, αξίζει το ρίσκο στην ισοπαλία απο ημίχρονο αλλά και η κόντρα διότι δεν πατάει καλά η γηπεδούχος.

Σε καλή κατάσταση αμφότερες, προερχόμενες όμως από διαφορετικά αποτελέσματα στην πρεμιέρα τους στους ομίλους. Σαφώς εμπειρότερη σε τέτοιο επίπεδο η Βασιλεία, η Τραπεζούντα όμως δεν είναι καθόλου φιλόξενη για οποιονδήποτε επισκέπτη.Πολύ πιθανή η ισοπαλία …

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!