Άλλος για ταμείο…?

Καλημέρα katenatsiotes,

Το τι έγινε εχθές δεν θα το σχολιάσω αλλα θα πάω στα σημερινά με στόχο να εισπράξω…για αυτο όποιος πιστός ακολουθεί.

Η Βαγιαδολίδ έκανε τη… μαγκιά της στην Εσπανιόλ που την έπαιρνε. Η Ατλέτικο δεν είναι Εσπανιόλ και έχει τον τρόπο να παίρνει τα παιχνίδια με υποδεέστερους αντιπάλους. Διπλό.

Ο ΠΑΟΚ με την εμφάνιση του κόντρα στην ΑΕΚ θύμισε σε μεγάλο βαθμό την περσινή ομάδα, τουλάχιστον στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, και ταξίδεψε στην Τρίπολη με μοναδικό στόχο να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά από δύο αγωνιστικές. Δεν πείθει ο Αστέρας με τις εμφανίσεις του και δείχνει ότι ακόμα ψάχνεται. Δίκαια φαβορί οι Θεσσαλονικείς.

Η Λίλεστρομ δεν νιώθει ακόμη άνετα όσον αφορά την παραμονή της και καίγεται για βαθμούς, ενώ η Μπόντο τελευταία – ειδικά εκτός έδρας δεν πατάει καλά για αυτό πάμε με το combo X2+over 1,5.

Πολύ καλές επιθετικά, η μοναδική ήττα που γνώρισε φέτος στο πρωτάθλημα η φορμαρισμένη Ααλεσουντ ήταν από την Ράουφος στον πρώτο γύρο. Ο συνδυασμός 1+over 1.5

Η Μπραν στην έδρα της παίζει χωρίς σκοπιμότητες, η εξαιρετική επιθετικά Μόλντε θα βρει διαδρόμους και ξέρει να σκοτώνει τους αντιπάλους της X2+over 1,5…

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!