MrGoal σε απόγνωση…!!!

Καλημέρα κόσμε του Katenatsio….Καλημέρα σε όλη την στοιχηματική κονότητα.Κάποιος με έχει ματιάσει και χάνουμε συνέχεια τα κουπόνια μας για μισό γκολ….Θα τον βρώ που θα πάει και τότε να δούμε …που θα σκοράρω εγώ…..επάνω του χαχαχαχαχα!!!Γι ασήμερα θα πάμε με βάση φόρμας γιατί ακόμα βρισκόμαστε στης πρώτες αγωνιστικές.Θα παω σε πεντάδα αγώνων αλλα οι αποφάσεις δικές σας αν θέλετε να πάτε με λιγότερα παιχνίδια ή να κάνετε μια επιλογή σε δυάδες ή τριάδες.

Πάρτε κόσμε του katenatsio γιατί μας πήγε πολύ πίκρα στα δελτία μας αφού όπως είπα και παραπανω για ένα αγώνα ,για ένα γκολ χάσαμε το απόλυτα…. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε και στο κλειστό κανάλι του Live betting Katenatsio στο Telegram….!!! Εκεί που το αφεντικό έχει τρελαθεί και σας χαρίζει την συνδρομή με 0.17cents την ημέρα ….δηλαδή 5€ τον μήνα….Πλάκα κάνεις να πληρώσω και εγώ ρε αφεντικό μπας και με κόψεις απο συνεργάτη και χάσουμε την «κονόμα» !!!!

Το ποσοστό επιτυχίας μας στο σύνολο των bets υπολογίζεται ΜΟΝΟ στην επιτυχία της τριάδας ή τετράδας που προτείνει ο κάθε tipster και όχι μεμονωμένα στα παιχνίδια .Αυτό αποτυπώνει τον βαθμό δυσκολίας στην επιτυχία.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!