Όλες οι Τσου@@@ και όλες οι Λου@@@@@ ενωθείτε..ΤΡΙΤΗ & 13!!!

Καλησπερίζω όλες τι «κουμαρόφατσες» του Katenatsio….αλλά και όλου του πλανήτη!!!Μεγάλη μέρα η σημερινή αφού είναι γρουσούζικη και εμείς παίζουμε στοίχημα…Ρε τι μαζόχες είμαστε !!!!Χάθηκαν οι άλλες μέρες να ποντάρουμε τα ευρώπουλά μας.Όπως και να έχει πρέπει να γράψουμε και σήμερα….για να μην μας γράψει ο «Μάστρος»!!! Αντε τώρα θα μου αρχίσετε τις ερωτήσεις ,τι είναι ο «μάστρος»…Καλά ρε κουμπάρε ακόμα να μάθεις ότι είναι το αφεντικό….!!Τελικά μου πάνε τα κυπριακά και σκέφτομαι να τα καθιερώσω!!

Λοιπόν απο που θέλετε να ξεκινήσω?Ας τα πάρω με την σειρά ….Λεβερκούζεν -Ατλέτικο…Γελάνε και οι πέτρες και κάθε πικραμένος !Μωρή τρελή ,μωρή αλλοπαρπένη που πας ξεβράκωτη στα αγγούρια…..και ο Σιμεόνε δεν αστειεύεται, ειναι σκληρός τιμωρός.Διπλό απο εδώ μέχρι την Μαδρίτη.

Ωπα τι έχουμε εδω?Τότεναμ σε δράση και Σπορτινγκ σε αντίδραση!!!Πες μου αλήθεια ότι πιστεύει κάποιος ότι δεν είναι φαβορί η Τότεναμ…Ρε οι άλλοι πέτυχαν τις Λου@@@@@ στην Γερμανία και έκαναν το πάρτι τους άλλα δεν είναι κάθε μέρα του Αΐ-Γιαννιού.Άσε που σήμερα είναι Τρίτη και 13 και κάτι τέτοιες μέρες περιμένουν οι κομπλεξικοί να ξεσπάσουν..και μη μου πείτε ποίοι γιατί θα σας πάρω με τις πέτρες….διπλό και εδώ.

Και τέλος θα κλείσω το σημερινό μου κουπόνι με τις άλλες τις Τσου@@@…..τις Γαλλιδούλες!!!Αν μου κάνουν την στραφή θα έχουν κακά ξεμπερδέματα μαζί….!Είναι σε καλή κατάσταση και παίζουν με μια άλλη πονεμένη…Η αλήθεια είναι ότι περίμενα λίγο παραπάνω το άσσο αλλά τι να κάνω θα βολευτώ με αυτό….!!!Εδώ άλλοι βολεύονται με μκρότερα!!!!!

Το ποσοστό επιτυχίας μας στο σύνολο των bets υπολογίζεται ΜΟΝΟ στην επιτυχία της τριάδας ή τετράδας που προτείνει ο κάθε tipster και όχι μεμονωμένα στα παιχνίδια .Αυτό αποτυπώνει τον βαθμό δυσκολίας στην επιτυχία.

Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.
** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη
  

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!