Καλημερα σε ολους τους ποδοσφαιροφιλους,χθες δωσαμε 2 δελτια και η Εσμπιεργκ καταφερε απο 2-0 να ισοφαριστει και να μας χαλασει μια ωραια μερα καθως θα κλειναμε και τα δυο δελτια μας.Σημερα εχει παλι 4 παιχνιδια αλλα εγω θα ακολουθησω τα τρια απο αυτα.

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ – ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ 15:00

Η Ουρουγουαη ξεκιναει με μεγαλες προσδοκιες για τον ομιλο και σημερα θα προσπαθησει να κανει το πρωτο βημα για το ενα απο τα δυο εισιτηρια. Η αγωνιστικη της κατασταση στα φιλικα εδειξε οτι ειναι σε καλο δρομο, μεχρι την τελευταια στιγμη θα περιμενει το τεχνικο τιμ τον καβανι που ταλαιπωρειτε απο μυικο τραυματισμο.

Σε δυσκολο ομιλο ειναι η Νοτια Κορεα καθως σημερα θα αντιμετωπιση το ενα απο τα δυο φαβορι του ομιλου(τουλαχιστον στα χαρτια)και δεν θελει να περασει απαρατηρητη απο το Μουντιαλ,θα προσπαθησει να κανει το παιχνιδι της και αν καταφερει να φυγει με κατι θετικο θα ειναι κερδος για την συνεχεια.

Η Ουρουγουαη ειναι το φαβορι και εχει κ την προιστορια σε Μουντιαλ με την Νοτια Κορεα, πιστευω οτι εχει τον πρωτο λογο αλλα επειδη σε αυτο το Μουντιαλ εχουμε δει πολλα θα βαλω και την καλυψη.1Χ & OVER 1.5

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ – ΓΚΑΝΑ 18:00

Το 2014 ξανα συναντηθηκαν σε Μουντιαλ οι δυο ομαδες με τον Κριστιανο να δινει την νικη στο τελος του παιχνιδου,απο τοτε δεν αλλαξαν και πολλα στις δυο ομαδες αφου η Πορτογαλια εχει μεγαλυτερη ποιοτητα σαν ομαδα και παιχτες σε πολλα κορυφαια πρωταθληματα που μπορουν να κανουν την διαφορα.

Η Γκανα εχει στοχο να μπει σφηνα αναμεσα στα φαβορι του ομιλου και για να το καταφερει πρεπει να τους κοιταξει στα ματια.Εχει παιχτες με εμπειρια κυριως στο Αγγλικο και στο Γαλλικο πρωταθλημα και η αμυνα της ειναι αρκετα συμπαγεις.

Δεν θα ειναι ευκολο το παιχνιδι για τους Πορτογαλους καθως η Γκανα εχει αρκετα τρεξιματα στο γηπεδο, δεν μου βγαινει σημειο ξεκαθαρο γι αυτο θα παω με το 2-3 GOAL

ΒΡΑΖΙΛΙΑ – ΣΕΡΒΙΑ 21:00

Για μενα ενα απο τα δυο μεγαλα φαβορι για την κουπα ειναι η Βραζιλια και αυτο το δειχνει και η ποιοτητα των παιχτων της αλλα και τα αποτελεσματα στα προκριματικα αλλα και στα φιλικα που εδωσε. Ειναι σε ολες τις γραμμες πληρης με παιχτες που μπορουν να κανουν την διαφορα. Σημερα θα μπει με τον τιτλο του φαβορι στο γηπεδο και ολος ο κοσμος θα θελει να δει το θεαμα που αρμοζει σε μια τετοια διοργανωση.

Τα αδερφια μας οι Σερβοι ειναι ισως η ποιο αθορυβη ευρωπαικη ομαδα του Μουντιαλ που ολοι την εχουν περασει στο ντουκου αλλα αν κοιταξει κανεις τα αποτελεσματα και τις εμφανισεις στα τελευταια ματς θα δει οτι ειναι μια ομαδα που εχει αρχη και τελος στο παιχνιδι της, παιζει ψυχομενα σε ολα τα ματς και σημερα θα προσπαθησει να σπασει τον ρυθμο της βραζιλιας και να χτυπησει απο στημενες φασεις που ειναι το Ατου της.Εχει δυσκολο εργο αλλα θα δειτε οτι θα ειναι ανταγωνιστικη στον ομιλο και γιατι οχι να χτυπησει και την προκριση.

Θα περιμενω να δω το ξεκινημα τους στο πρωτο ματς και θα φυγω απο το σημειο. OVER 2.5 και περιμενουμε

Το ποσοστό επιτυχίας μας στο σύνολο των bets υπολογίζεται ΜΟΝΟ στην επιτυχία της τριάδας ή τετράδας που προτείνει ο κάθε tipster και όχι μεμονωμένα στα παιχνίδια .Αυτό αποτυπώνει τον βαθμό δυσκολίας στην επιτυχία.

Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.
** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη
.