Μέσσι και μετά το… χάος

Καλησπέρα φίλοι μου,σήμερα ανέβηκαν λίγο αργά τα παιχνίδια μας, άλλα είναι επιλογές για ταμείο και τίποτα άλλο. Θα σπάσω λίγο τα στερεότυπα και θα ψάξω κέρδος στο Μουντιάλ.

17:00 Ολλανδία – ΗΠΑ

Έλαβαν τέλος οι όμιλοι στο Παγκόσμιο Κύπελλο εχθές και από σήμερα κιόλας, αρχίζουν τα νοκ-αουτ. Ολλανδία εναντίον Αμερικής το πρώτο παιχνίδι στην φάση των δεκαέξι και φαινομενικά, υπάρχει φαβορί. Αυτό φυσικά δεν είναι άλλο, από τους Ολλανδούς. Με την εικόνα που έχουν δείξει ως τώρα όμως, δύσκολα θα πάω σε ποντάρισμα πάνω τους.

Η Αμερική πάντως, κατάφερε να περάσει από τον όμιλο (αυτός ήταν ο κύριος στόχος της) και απόψε θα ψάξει το…μπαμ. Έχει και κάλη ομάδα, είναι η αλήθεια. Στην παρούσα φάση, μη περιμένετε παιχνίδια με πάνω-κάτω την μπάλα και τρελό ρυθμό. Για ένα ματς μια και έξω μιλάμε, όπου μετράει μόνο η ουσία. Δύο με τρία γκολ το σημείο μας και πάμε στα επόμενα.

21:00 Αργεντινή – Αυστραλία

Πάμε τωρα στο άλλο ματς της ημέρας. Τέλος καλό όλα καλά για την Αργεντινή, που πέρασε και σαν πρώτη στον όμιλο, παρά την ηττα-σοκ από την Σαουδική Αραβία στο πρώτο ματς. Τώρα αρχίζουν τα δύσκολο όμως για τον Μέσσι και την παρέα του, που έχουν στόχο την κατάκτηση του τροπαίου και τίποτα άλλο.

Η Αυστραλία από την μεριά της και μόνο που κατάφερε να φτάσει στα νοκ-αουτ, έκανε την δουλειά της και με το παραπάνω. Με αντίπαλο την Αργεντινή τώρα, δεν έχει να χάσει πολλά. Μόνο να κερδίσει. Ειδικά αν κάνει το…. θαύμα.

Ας ήμαστε ρεαλιστές όμως. Η Αργεντινή είναι πολύ ανώτερη από σαν ομάδα από την αποψινη της αντίπαλο και αναμένεται να πάρει την πρόκριση. Νίκη για την Αργεντινή από ημίχρονο λοιπόν το ποντάρισμα μας, με δυο ως πέντε τέρματα και σαν ειδικό στοίχημα, να σκοράρει ο Μέσσι δυο γκολ και πάνω στον αγώνα,αφού μετά από αυτόν είναι τα χάος!

Το ποσοστό επιτυχίας μας στο σύνολο των bets υπολογίζεται ΜΟΝΟ στην επιτυχία της τριάδας ή τετράδας που προτείνει ο κάθε tipster και όχι μεμονωμένα στα παιχνίδια .Αυτό αποτυπώνει τον βαθμό δυσκολίας στην επιτυχία

οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.
** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!