Καλησπέρα και καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε με πολλές επιτυχίες. Σήμερα θα νυχτο-περπατήσουμε και θα ψάξουμε κέρδη σε παιχνίδια Όχι και τόσο εμπορικά. Τα ματς που επέλεξα έχουν πολύ μεγάλες πιθανότητες να επιβεβαιωθούν αφού αυτή τη στιγμή δείχνουν ισοδύναμα. Πάμε να δούμε τις επιλογές.

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ – ΜΙΛΑΝ 21:45

Εδώ έχουμε δύο ομάδες που βαδίζουν στη μετριότητα αυτή την περίοδο. Η ουντινέζε αδιάφορη βαθμολογικά και περιμένοντας να τελειώσει η χρονιά αφού σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια της το τελευταίο διάστημα κάνει αγγαρεία χωρίς αυτό να σημαίνει όμως ότι δεν κυνηγάει τη Νίκη σε κάθε παιχνίδι.

Η Μίλαν δεν λέει να αφήσει πίσω της την αγωνιστική κρίση που έχει αυτό το διάστημα με αποκορύφωμα να μην μπορεί να κερδίσει στην έδρα της ούτε την Σαλερνιτανα. Πλέον κινδυνεύει η συμμετοχή της στο επόμενο Champions League αν συνεχίσει έτσι καθώς η αταλάντα μείωσε στους τρεις πόντους την διαφορά και η Ρόμα βρίσκεται μόλις ένα πόντο πίσω της.

Η λογική λέει Μίλαν αλλά η αγωνιστική της κατάσταση δεν μας επιτρέπει να πάμε στο ξερό διπλό για αυτό θα βάλω κάλυψη και ο Θεός βοηθός. Χ2 & OVER 1.5

ΒΑΛΒΑΙΚ – ΝΑΙΜΕΓΚΕΝ 22:00

Βαλβαικ και Ναιμεγκεν βρίσκονται στο κυνήγι της έκτης θέσης για ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο, δεν είναι εύκολο καθώς η Ουτρέχτη που κατέχει τη θέση βρίσκεται 6 και 7 πόντους ποιο ψηλά αντίστοιχα από τους αντιπάλους της, Σήμερα οι δύο ομάδες έχουν μόνο στόχο την νίκη για να ελπίζουν και το θετικό είναι ότι σκοράρουν με συνέπεια.

Το σημερινό παιχνίδι όμως έχει μία ιδιαιτερότητα και αυτή δεν είναι άλλη από το παιχνίδι του πρώτου γύρου που οι γηπεδούχοι γνώρισαν την ήττα με το ντροπιαστικό 6-1 Και σίγουρα περιμένουν τη ρεβάνς για εκδίκηση. Περίμενω να γίνει ανοιχτό παιχνίδι και με γκολ. GOAL-GOAL & OVER 2.5

ΕΣΤΟΡΙΛ – ΤΣΑΒΕΣ 22:30

Η Εστοριλ βαδίζει από ήττα σε ήττα στα τελευταία πέντε παιχνίδια με αποτέλεσμα να σταθεροποιηθεί Στην θέση που βρίσκεται οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Πρέπει να ανασυνταχθεί και να βρει τα κουράγια αν θέλει να μην κινδυνέψει στην συνέχεια. Δεν είναι εύκολο το σημερινό παιχνίδι αλλά πιστεύω ότι ένα γκολ θα το βρει.

Η Τσαβες βρίσκεται σε λίγο καλύτερη μοίρα Από μεριάς αγωνιστικής κατάστασης αλλά βαθμολογικά στην ουσία είναι αδιάφορη καθώς δεν κινδυνεύει με υποβιβασμό. Σίγουρα δεν θα πάει για τουρισμό και πιστεύω ότι και αυτή ένα γκολ θα το βρει.

Καίγεται η γηπεδούχος αλλά δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να κερδίσει το σημερινό παιχνίδι. Δεν θα πάω με σημείο και θα προτιμήσω το GOAL-GOAL & UNDER 5.5 που πιστεύω ότι έχει πολλές πιθανότητες.

Το ποσοστό επιτυχίας μας στο σύνολο των bets υπολογίζεται ΜΟΝΟ στην επιτυχία της τριάδας ή τετράδας που προτείνει ο κάθε tipster και όχι μεμονωμένα στα παιχνίδια .Αυτό αποτυπώνει τον βαθμό δυσκολίας στην επιτυχία.

Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.
** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη