Πες μου αλήθεια ,έβγαλες κουπόνι?

Καλησπέρα παιχτούρες μου.Ακόμα μια ημέρα χωρίς πολλά παιχνίδια αλλά εμείς είμαστε εδώ. Παιχνίδια που είναι κομμένα και ραμμένα στα μέτρα μας,παιχνίδια που βγάζουν αποδόσεις ,παιχνίδια που φωνάζουν Papadelinio!!!!

Όσο για εχθές απλά να σας πω ότι κάναμε μυθικά πράγματα στο Live Betting Κatenatsio. Απλά δείτε μερικά απο αυτά!!!!!

Και όλα αυτά ξέρετε που θα τα βρείτε

Live Betting Katenatsio του Telegram και αυτό που πρέπει να κάνει κάποιος είναι απλά ένα κλικ παρακάτω….YouTube ,Facebook ,Twitch , Twitter ,TikTok ,Linkedin ,Instagram και βέβαια το Telegram Chat Και ΜΟΝΑΔΙΚΟ Telegram Channel…..Όσο για την συνδρομή 0,83cents/per day.

Σήμερα δεν θα σας κουράσω και θα πάω αμέσως στις αναλύσεις των παιχνιδιών.

Match date: 21-03-2023 / 21:45

GILLINGHAM

CREWE

Απο την μια έχουμε την επίσημη αγαπημένη της κατηγορίας ,Τζιλιγχαμ,σε εκπληκτική κατάσταση να μας πληρώνει κάθε εβδομάδα και να παίζει στην έδρα ,όπου παίρνει δύναμη και ενέργεια. Μάλιστα τρέχει και το σερί της και σήμερα θα συνεχίσει αφού απέναντί της θα βρεί την Κρού….Με απουσιές ,ντεφορμέ και χωρίς κίνητρο!!!Άσσος & 2-3 γκολ η επιλογή μας.

Match date: 21-03-2023 / 21:45

ACCRINGTON ST

PLYMOUTH

Η Πλίμουθ βρίσκετε σε εξαιρετική κατάσταση και αυτό το δείχνουν οι εμφανίσεις της.Στην σημερινή έδρα έχει καλή παράδοση και μάλιστα σήμερα που θέλει πολύ την νίκη μπορεί να την πάρει αφού οι γηπεδούχοι δεν δείχνουν να μπορούν να προβάλλουν αντίσταση. Διπλό & 2-4 γκολ….το βγάζει και η προιστορία.

Match date: 21-03-2023 / 22:00

BARNSLEY

SHEFFIELD WED

Πρωτοπόρος είναι αλλά τελευταία τραβάει τα ζόρια της κυρίως εκτός έδρας. Σήμερα τα ζόρια θα είναι πολλά αφού θα έχει απέναντί της μια ομάδα σε εκπληκτική κατάσταση και πολύ δυνατή στην έδρα της. Θα πάμε κόντρα στην πρωτοπόρο αφού περιμένουμε κάπου να γκελάρει!!!΄1Χ& Over 2.5

Το ποσοστό επιτυχίας μας στο σύνολο των bets υπολογίζεται ΜΟΝΟ στην επιτυχία της τριάδας ή τετράδας που προτείνει ο κάθε tipster και όχι μεμονωμένα στα παιχνίδια .Αυτό αποτυπώνει τον βαθμό δυσκολίας στην επιτυχία.

Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.
** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη
  

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!