Αυτά που δεν παίζουν οι άλλοι με απόδοση 41/1

Καλησπέρα Katenatsiotes μου…

Και μετά μου λέτε να σας δώσω προγνωστικά με χαμηλότερα προγνωστικά.Άντε και σας έδωσα…και τι κάναμε???Με 1/3 κλείσαμε και μάλιστα εύκολα .Για αυτό θα ξανα ακολουθήσουμε την γνωστή μας συνταγή ,με μεγάλες αποδόσεις που πληρώνουν.Αναλυτικά τα προγνωστικά μας για σήμερα.

Διεθνή Συλλόγων:UEFA Champions League, Group B1
Real Madrid v Shakhtar Donetsk
Με ένα πούλμαν απουσίες θα πάει στην Μαδρίτη η Σαχτάρ.Και σε αυτό το επίπεδο των παιχνιδιών δεν υπάρχουν παιχνίδια επιλογής.Η Ρεάλ θέλει και μπορεί να ξεσπάσει με πολύ μεγάλο σκορ ,για να ζεστάνει τον κόσμο της αλλά και την ψυχολογία της.
Σύνολο Γκολ: 5+

Διεθνή Συλλόγων:UEFA Champions League, Group C
Olympiacos Piraeus v Marseille
Ολυμπι Ολυμπι όλοι μπείτε μέσα το πλοίο να γεμίσουμε στον Πειραιά να πάμε την Μαρσείγ να …..κερδίσουμε…!Νίκη θέλει σήμερα με μισό μηδέν και ο Μαρτινς ξέρει πως θα την πάρει….
Νίκη Γηπεδούχου χωρίς να δεχτεί γκολ: Ναι

Διεθνή Συλλόγων:UEFA Champions League, Group D
Ajax v Liverpool
Ο Άγιαξ, ως συνήθως, είναι πολύ δυνατός από την μέση και μπροστά αλλά πίσω έχει θέματα και δέχθηκε γκολ και στα 3 πρόσφατα παιχνίδια. Η Λίβερπουλ έδειξε να συνέρχεται μετά την συντριβή από την Άστον Βίλα, ωστόσο δέχεται γκολ εύκολα φέτος και θα πορευτεί δίχως τον κορυφαίο αμυντικό της, Φαν Ντάικ.Βλέπω να γίνεται «πόλο» το παιχνίδι και δεν θα μου φανεί περίεργο να δώ σκορ του 2-4 ή ακόμα και 2-5…
Σύνολο Γκολ φιλοξενούμενης ομάδας: 4+

ΕΝΑΡΞΗ 29/8/2020
ΑΡΧΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ:10.000
ΣΥΝΟΛΟ ΠΟΝΤΑΣΡΙΜΑΤΟΣ:2,850
ΑΝΟΙΧΤΑ:150
ΚΕΡΔΗ: – 152.35
ΥΠΟΛΟΙΠΟ: 9,698.35

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!