Με ευρωπαικό αέρα…

Καλησπέρα katenatsiotes μου,

Ημέρα Champions League η σημερινή και άλλος αέρας πνέει στο κουπόνι μας.Τριάδα για απόψε που μπορεί να μας οδηγήσει ταμείο.Αναλυτικά τα προγνωστικά μας για σήμερα.

Διεθνή Συλλόγων:UEFA Champions League, Group C
Olympiacos Piraeus v Man City
Ο Ολυμπιακός θα έψαχνε υπέρβαση εάν κατέβαινε πλήρης στο σημερινό, πόσο μάλλον τώρα που θα παραταχθεί χωρίς σημαντικά στελέχη. Η Μάντσεστερ Σίτι ταξίδεψε στην Αθήνα να «καθαρίσει» την πρωτιά και θα επιδιώξει να «κλειδώσει» από νωρίς το παιχνίδι στο άδειο «Γ. Καραϊσκάκης».Αυτό θα στηρίξουμε για απόψε.
Τελικό Αποτέλεσμα + Under/Over 2.5: 2&O

Διεθνή Συλλόγων:UEFA Champions League, Group A
Bayern Munich v Salzburg
Η Μπάγερν Μονάχου γκέλαρε αμέσως μετά την επιστροφή των ομάδων στη δράση, έπειτα από τη διακοπή λόγω Εθνικών. Είναι δεδομένο ότι θα προσπαθήσει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα κι απέναντί της θα βρει τη Σάλτσμπουργκ. Οι πρωταθλητές Αυστρίας αρέσκονται να παίζουν επιθετικά και να ψάχνουν τα πολλά γκολ. Δεν αναμένεται να κλειστούν αφού δεν μπορούν να υποστηρίξουν το συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού. Αν υπάρχει αξία σε κάτι σε αυτό το ματς, είναι τα 2-3 γκολ στο 1ο ημίχρονο και γι’ αυτόν το λόγο θα τα προτιμήσουμε σε συμπαθητική τιμή.
1ο ημίχρονο – Σύνολο Γκολ: 2-3

Διεθνή Συλλόγων:UEFA Champions League, Group D
Ajax v Midtjylland
Ο Άγιαξ σκοράρει με όλους τους τρόπους και δεν αναμένεται να συναντήσει δυσκολίες στο Άμστερνταμ απέναντι στην άπειρη και πρωτάρα Μίντιλαντ. Άλλωστε, ακόμα και όταν είχε τις απουσίες λόγω κορονοϊού στη Δανία και έφυγε με το τρίποντο. O άσος φαίνεται να είναι στήριγμα, αλλά θα προτιμήσουμε απο ημίχρονο και σε συνδυασμό με το over 2,5.
Ημίχρονο/Τελικό + Under/Over 2.5: 1/1+O

ΕΝΑΡΞΗ 29/8/2020
ΑΡΧΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ:10.000
ΣΥΝΟΛΟ ΠΟΝΤΑΣΡΙΜΑΤΟΣ:3,900
ΑΝΟΙΧΤΑ:150
ΚΕΡΔΗ: – 902.35
ΥΠΟΛΟΙΠΟ: 8,648.35

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!