Το ένα «φιλικό» και το άλλο ντέρμπι!!!

Καλημερίζω όλους τους επίδοξους τρομοκράτες του στοιχήματος,

Άλλοι με λένε τρελό,άλλοι με λένε επικίνδυνο,άλλοι με λένε άμπαλο και άλλοι τυχερό.Εγώ αυτοαποκαλούμαι «Τρομοκράτης» του στοιχήματος.Η χθεσινή ημέρα δεν πήγε καλά με 0/2 αλλά φτάσαμε πολύ κοντά στο Κιέβο Βερόνα – Μόντσα,αφού το ημίχρονο τελείωσε στο 0-0 πιστέψαμε ότι είμαστε ένα βήμα πριν το ταμείο.Αυτό έγινε ακόμα πιο ξεκάθαρο όταν στο 59΄ η Μόντσα έκανε το 0-1.Τότε εδώσ την στήλη πιστέψαμε οτι θα πάμε ακόμα μια φορά ταμείο,όμως η αποβολή του Gigliotti στο 62΄,μας χάλασε τα όνειρα.Για σήμερα έχουμε ακόμα δυο μπομπίτσες.Αναλυτικά τα παιχνίδια μας.

21/2 18:00 Σάλτσμπουργκ – Ραπίντ Βιέννης
Εν μέσω αγώνων για την Ευρώπη η Σάλτσμπουργκ και με τις επιλογές για ροτέισον να μειώνονται λόγω των απουσιών. Η Ραπίντ είναι… μανούλα στις αντεπιθέσεις, αν υπάρχει κατάλληλη στιγμή για να κοντράρουμε τη Σάλτσμπουργκ, αυτή είναι τώρα, αναλαμβάνοντας το ρίσκο να σκάσει τελικά καμιά… πεντάρα. Καταλήγουμε στο combo X2+over 2,5 και ο θεός βοηθός!!!

21/2 19:30 Ολυμπιακός – Άρης
Ο αγώνας με τον Άρη έρχεται ανάμεσα στις μάχες με την Αϊντχόφεν για το Europa League και ο Μαρτίνς αναμένεται να αλλάξει μεγάλο μέρος της 11άδας του ενόψει της ρεβάνς στην Ολλανδία. Οι ερυθρόλευκοι» αρέσκονται πάντως στα Over 2,5 (7 σερί), ενώ με G/G & Over 2,5 έληξαν οι 7 τελευταίες συναντήσεις Ολυμπιακού – Άρη. Η αμυντική αστάθεια των πρωταθλητών ,οι άριστες εξωαγωνιστικές σχέσεις των δυο ομάδων,το βάρος στην ευρώπη και η καλή παρουσία του Άρη μας οδηγεί στο Χ2+over 2,5.

ΕΝΑΡΞΗ 29/8/2020
ΑΡΧΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ:10.000
ΣΥΝΟΛΟ ΠΟΝΤΑΣΡΙΜΑΤΟΣ: 4,600
ΑΝΟΙΧΤΑ:150
ΚΕΡΔΗ: +2,025
ΥΠΟΛΟΙΠΟ: +11,925

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!