Rionegro Águilas vs Deportes Tolima Κολομβία Primera A Clausura

Rionegro Águilas
Μετά από ένα όμορφο παιχνίδι, η Αγκίλας πήρε τον πρώτο της βαθμό (2-2) στο φετινό Κλαουσούρα στην έδρα της Αλιάνζα Πετρολέρα. Στο 20′ βρέθηκε πίσω στο σκορ, ισοφάρισε πέντε λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου με τον Ομπριάν και ο ίδιος παίκτης στο 49ο λεπτό έφερε τούμπα το ματς. Δέκα λεπτά αργότερα ισοφάρισαν οι (σαφώς ανώτεροι) γηπεδούχοι με το 2-2 να παραμένει μέχρι τέλους. “Είχαμε απώλειες στα δυο πρώτα παιχνίδια όμως η πιο σημαντική ήταν στην πρεμιέρα με την Κούκουτα (σ.σ. ήττα 3-1). Κάναμε πάντως την αρχή και θα υπάρξει και συνέχεια” ανέφερε μεταξύ άλλων ο κόουτς Τόρες. Με τους 11 που έπαιξαν κόντρα στην Πετρολέρα αναμένεται να αγωνιστεί και απόψε ελλείψει μάλιστα και αγωνιστικών προβλημάτων.
Deportes Tolima
Από το 9′ βρέθηκε πίσω στο σκορ στην αναμέτρηση με την Αμέρικα ντε Κάλι και σε όλο το υπόλοιπο του παιχνιδιού δεν κατάφερε να ανταποδώσει το τέρμα αυτό. Στις καθυστερήσεις έχασε μοναδική ευκαιρία ο φορ Πέρες προκειμένου να φέρει το ματς στα ίσα αλλά αστόχησε από την “άσπρη βούλα”. Κατά αυτόν τον τρόπο, το συγκρότημα του Αλμπέρτο Γκαμέρο υπέστη την δεύτερη φετινή του ήττα με το ίδιο μάλιστα σκορ (1-0). Ντεμπούτο αναμένεται να κάνει απόψε ο Βενεζουελανός μέσος Μανθάνο. “Ξεκινήσαμε άσχημα αλλά έχουμε την δυνατότητα να ανακάμψουμε στα επόμενα παιχνίδια. Ήρθα σε μια ομάδα που είναι πρωταγωνίστρια και η φιλοσοφία της ταιριάζει με την δική μου“, σχολίασε ο 29χρονος ποδοσφαιριστής. Δεν αναφέρονται αγωνιστικά προβλήματα.
Εκτίμηση
Αμφότερες ψάχνουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα. Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα δεν έχουν πάρει πάρει ούτε καν βαθμό μέχρι στιγμής. Με σύμμαχο την προϊστορία της τελευταίας 5ετίας, θα ψάξει για τον πρώτο (ή και πρώτους) στο Κλαουσούρα. Γενικά όμως πρόκειται για ένα άκρως ισορροπημένο ζευγάρι. Η ισοπαλία του 2,90+ έχει νόημα.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!