Γερμανικό «πυροβολικό» γκολ!!

Καλησπέρα απο τον MrGoal,
Τα είδαμε όλα πριν λίγες μέρες στα ευρωπαικά παιχνίδια και σήμερα επιστρέφουμε στην δράση των πρωταθλημάτων.Εμείς θα ασχοληθούμε με τρία γερμανικά παιχνίδια που δείχνουν να έχουν πολλά γκολ και πληρώνουν εξαιρετικά.Αναλυτικά τα προγνωστικά μας για σήμερα.

16:30 BORUSSIA DORTMUNDFC – AUGSBURG
Από τη στιγμή που δεν θα αγωνιστεί ο Χάαλαντ και σε τρίτο ματς με την Μπορούσια, καταλαβαίνει κανείς ότι το πρόβλημα στο γκολ υφίσταται. Η Άουγκσμπουργκ με τη σειρά της δεν σκοράρει με ευκολία, αλλά είχε βάλει δύσκολα στην Γκλάντμπαχ. Η Ντόρτμουντ έχει παράδοση εντός έδρας και πάλι αρκετό κόσμο στο πλευρό της.Φάσεις κάνει, παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και περιμένω ότι σήμερα θα βρεί τρόπος να σκοράρει και να μας χαρίσει το over 3,5

16:30 VfB STUTTGART – 1899 HOFFENHEIM
Η Στουγκάρδη δεν έχει βρει ακόμα ρυθμό μετά από 6 αγωνιστικές, έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της και δεν μας πείθει. Από την άλλη η Χόφενχαϊμ προέρχεται από μία σημαντική νίκη, έχει ψυχολογία αλλά οι αποδόσεις είναι δίκαια μοιρασμένες. Αμφίρροπη αναμέτρηση όπως και να έχει , η λογική λέει πως θα δούμε γκολ.Θα πάμε με την λογική..over 3,5

19:30 RB LEIPZIG – VfL BOCHUM
Η Λειψία ψάχνει μία καλή εμφάνιση και θέλει να αφήσει πίσω της την ήττα από την Μπριζ. Λογικά θα βρει χώρους απέναντι στην Μπόχουμ αλλά το θέμα είναι να τους εκμεταλλευτεί. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη δεν πρόκειται απλά να περιμένουν την αντίπαλο τους, θα ψάξουν επίσης το γκολ. Η λογική λέει πως θα δούμε ένα ανοικτό παιχνίδι με πολλά Goals.

ΕΝΑΡΞΗ: 21/8/2021
ΑΡΧΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ:10,000
ΣΥΝΟΛΟ ΠΟΝΤΑΣΡΙΜΑΤΟΣ: -2.700
ΑΝΟΙΧΤΑ:150
ΚΕΡΔΗ: +6.432,38
ΥΠΟΛΟΙΠΟ: +13.732,38

Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.
** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.
Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!