03:10 Boca Juniors vs Club Almagro Argentina Copa Argentina Round 2

ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ

Πήρε την 3η θέση στο πρωτάθλημα, διασφαλίζοντας τη συμμετοχή της στους ομίλους του Κόπα Λιμπερταδόρες 2020. Ο βασικός της στόχος είναι η κατάκτηση του φετινού Λιμπερταδόρες, τόσο για να πάρει ρεβάνς για τον περσινό χαμένο τελικό από τη Ρίβερ, όσο και για να ισοφαρίσει τις επτά κατακτήσεις της Ιντεπεντιέντε. Ηδη βρίσκεται στην προημιτελική φάση μετά τις δύο νίκες που πέτυχε επί της βραζιλιάνικης Ατλέτικο Παραναένσε (1-0 εκτός, 2-0 εντός). Στο πρωτάθλημα ξεκίνησε με εντός έδρας ισοπαλία 0-0 με την Ουρακάν, ενώ στη 2η αγωνιστική επιβλήθηκε εκτός έδρας 2-0 της Πατρονάτο. Στον πρώτο γύρο του Κυπέλλου τον περασμένο Απρίλιο είχε νικήσει 2-0 την Εστουδιάντες ντε Ρίο Κουάρτο που τότε ήταν ομάδα 3ης κατηγορίας αλλά από φέτος θα αγωνίζεται στη 2η.Στις μεταγραφές δεν… τσιγκουνεύτηκε, ξοδεύοντας 7 εκ. Ευρώ για τον διεθνή μεσοεπιθετικό Σάλβιο από την Μπενφίκα (28/6, πέρσι) και άλλα 4,5 εκ. Ευρώ για τον εξαιρετικά ταλαντούχο 19χρονο διεθνή Βενεζουελάνο επιθετικό Ουρτάδο από τη Χιμνάσια Λα Πλάτα (23/3). Τον τελευταίο τον γνώρισε πολύ καλά πέρσι, όταν με δικό του γκολ στις καθυστερήσεις την είχε αφήσει εκτός Κυπέλλου στη φάση των «16». Επίσης, πήρε δανεικό από την αγγλική Μπράιτον τον 20χρονο μεσοεπιθετικό Αλέξις Μακάλιστερ (που στο επίσημο ντεμπούτο του πέτυχε και το γκολ στο πρώτο παιχνίδι με την Παραναένσε). Ο παίκτης δεν έχει αγωνιστεί ακόμα στην Αγγλία, αφού αγοράστηκε τον περασμένο Ιανουάριο από την Αρχεντίνος Τζούνιορς αντί 8.300.000 Ευρώ και στη συνέχεια αφέθηκε στην πρώην ομάδα του ως δανεικός (30/6 πέρσι). Φέτος αποφασίστηκε να δοθεί δανεικός σε ένα μεγαλύτερο σύλλογο, όπως είναι η Μπόκα.
Το… καλύτερο το κράτησε πάντως για το τέλος, καθώς πήρε ως ελεύθερο τον 36χρονο διεθνή Ιταλό μέσο Ντανιέλε Ρόσι από τη Ρόμα (23/2). Το βασικό κίνητρο του παίκτη ήταν να εκπληρώσει το παιδικό του όνειρο που ήταν να φορέσει μία μέρα τη φανέλα της Μπόκα!

Αγωνιστικά Νέα

Ο τεχνικός Αλφαρο θα προβεί σε ροτέισον, καθώς την επόμενη εβδομάδα είναι ο πρώτος προημιτελικός του Κόπα Λιμπερταδόρες με τη Λίγκα ντε Κίτο στο Εκουαδόρ. Πάντως θα ξεκινήσει βασικός ο Ντανιέλε ντε Ρόσι, που θα καταγράψει έτσι την πρώτη του συμμετοχή με τη φανέλα των «χενέισε». Κάτω από τα δοκάρια δεν θα είναι ο εξαιρετικά φορμαρισμένος Ανδράδα αλλά ο 33χρονος Μάρκος Ντίας που αποκτήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο από την Ουρακάν, όπου ήταν βασικός και αναντικατάστατος. Ομως στην Μπόκα μπόρεσε να καταγράψει μόλις δύο συμμετοχές (η μία στον πρώτο γύρο του Κυπέλλου με την Εστουδιάντες ντε Ρίο Κουάρτο). Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Μάουρο Ζάρατε και Αμπιλα, με τον πρώτο να κινείται λίγο πιο πίσω από τον δεύτερο.

Bet Info

Οι 9 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της σε όλες τις διοργανώσεις έληξαν με Under και No Goal.

Ενδεκάδα

(4-4-2): Μάρκος Ντίας – Βέιγκαρντ, Λισάνδρο Λόπες, Τζούνιορ Αλόνσο, Φάμπρα – Σάλβιο, Ντε Ρόσι, Καπάλδο, Αλέξις Μακάλιστερ – Ζάρατε, Αμπιλα.

ΚΛΑΜΠ ΑΛΜΑΓΚΡΟ

Αγωνίζεται στη 2η κατηγορία από το 2016, ενώ από το 1931 – που καθιερώθηκε ο επαγγελματισμός – έχει να επιδείξει τρεις παρουσίες στην Πριμέρα, το 1938, το 2000/2001 και το 2004/2005. Σε όλα τα υπόλοιπα χρόνια κινούταν μεταξύ 2ης και 3ης κατηγορίας.
Πέρσι κατέλαβε την 4η θέση στην κανονική περίοδο και διεκδίκησε σε πλέι-οφ την άνοδό της στην Πριμέρα. Στα προημιτελικά απέκλεισε τη Χιμνάσια Μεντόσα (1-1 εκτός, 2-2 εντός, προκρίθηκε λόγω καλύτερης κατάταξης στην κανονική περίοδο), όμως στα ημιτελικά ηττήθηκε δύο φορές με 2-1 από τη Σεντράλ Κόρδοβα, που τελικά κατάφερε και έφτασε μέχρι την άνοδο.
Η πρεμιέρα της στο φετινό πρωτάθλημα είναι την προσεχή Τρίτη 20 Αυγούστου που υποδέχεται τη Σαν Μαρτίν ντε Τουκουμάν που υποβιβάστηκε πέρσι. Για να φτάσει στο δεύτερο γύρο του Κυπέλλου απέκλεισε τον περασμένο Μάρτιο την Ατλέτικο Ραφαέλα στη διαδικασία των πέναλτι με 4-2. Στην κανονική διάρκεια το σκορ ήταν 1-1, ενώ είχε ισοφαριστεί στις καθυστερήσεις. Στο περσινό Κύπελλο είχε φτάσει μέχρι τους «16», όπου αποκλείστηκε στα πέναλτι από τη μετέπειτα Κυπελλούχο Ροσάριο Σεντράλ. Και εδώ το σκορ στην κανονική διάρκεια ήταν 1-1, ενώ στα πέναλτι είχε υποκύψει με 5-4.Εμφανίζεται φέτος με νέο τεχνικό τον Κάρλος Μαγιόρ που την αναλαμβάνει για 3η φορά στην καριέρα του, ενώ τον τελευταίο ενάμιση χρόνο καθοδηγούσε την Μπόκα Ουνίδος της 3ης κατηγορίας. Ο 53χρονος προπονητής αντικατέστησε τον 41χρονο Γκαστόν Εσμεράδο που συνεχίζει στη Νουέβα Σικάγο.Στις μεταγραφές πήρε και έδωσε αρκετούς παίκτες και σίγουρα το φετινό της αγωνιστικό πρόσωπο θα είναι διαφορετικό από το περσινό. Αν είναι προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο θα φανεί στην πορεία…

Αγωνιστικά Νέα

Θα παραταχτεί με σύστημα 4-3-3. Στην κορυφή της επίθεσης θα κινείται ο 22χρονος Αγκουστίν Κοσία που ήρθε δανεικός για ένα χρόνο από τη Ροσάριο Σεντράλ, όπου πέρσι δεν είχε καταγράψει ούτε λεπτό συμμετοχής.

Bet Info

Τα τελευταία 7 παιχνίδια της στο περασμένο πρωτάθλημα της 2ης κατηγορίας είχαν λήξει με Goal/Goal.

Ενδεκάδα

(4-3-3): Λιμουζίν – Ζάκε, Αρετσέα, Ντιάνα, Ραμίρο Αρίας – Μπρίαν Μπενίτες, Τουράκα, Γουίλτσες – Χερμάν Ερέρα, Κοσία, Εζεκιέλ Ντένις.

Εκτίμηση

Προς το παρόν κανένα στοιχηματικό site δεν έχει βγάλει αποδόσεις για αυτή την αναμέτρηση, παρότι όλα έχουν βγάλει για τα παιχνίδια της… 4ης κατηγορίας στην Αργεντινή. Πάντως το πιθανότερο είναι ο άσος να κινηθεί σε πολύ χαμηλά επίπεδα και να μην έχει αξία. Θα προτιμήσουμε το σύνηθες σύνολο τερμάτων, που καλύπτει πολλά ενδεχόμενα και ξέρουμε ότι  σχεδόν πάντα κινείται γύρω από την τιμή διπλασιασμού.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!