Cyprus 1st Division 13/12/2021

Με δυο παιχνίδια κλείνει η αγωνιστική και μάλιστα με ντέρμπι στο ΓΣΠ.Αναλυτικά τα παιχνίδια για σήμερα.

This image has an empty alt attribute; its file name is thumbnail_image001.png

Κύπρος | Neo GSP

13/12/2021 18:00 

Έξι σερί ματς δίχως ήττα η Ομόνοια, με 8 Under 2.5 στα 11 τελευταία

Μόλις μία ήττα σε 12 αγωνιστικές η ΑΕΚ

Έξι σερί μεταξύ τους δίχως ισοπαλία

ΟΜΟΝΟΙΑ

Σε ανοδική πορεία η Ομόνοια, που μετράει 3 σερί νίκες εντός συνόρων δίχως να έχει δεχτεί ούτε γκολ και πλέον «σκαρφάλωσε» με 2 ματς λιγότερα στην 4η θέση. Προέρχεται από το 0-1 κόντρα στην ΑΕΛ εκτός έδρας με το γκολ να έρχεται από στατική φάση στο 33’. Δοκάρι το «τριφύλλι» στο ξεκίνημα του ματς, με ευκαιρίες και οι δύο ομάδες στην επανάληψη. Μεσοβδόμαδα έφερε 0-0 εντός με την Καϊράτ και αποκλείστηκε ως 3η στον όμιλο. Στο 45′ ο Ουζόχο απέκρουσε πέναλτι, κακό σε γενικές γραμμές παιχνίδι. Μόλις με 3 βασικούς πάντως στην αναμέτρηση. Εκτός ο Φαμπιάνο (Τ), Γιούστε (Α) και Κούσουλος (Μ).

ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ

Πάρτι με μπροστάρη των φορ Νταρμπισάιρ έστησε την προηγούμενη αγωνιστική η ΑΕΚ που επικράτησε με 1-4 της Δόξας εκτός έδρας, με τον Άγγλο να πετυχαίνει όλα τα τέρματα. Μπορεί οι γηπεδούχοι να προηγήθηκαν νωρίς, αλλά πριν την ανάπαυλα η ΑΕΚ είχε φτάσει στην ανατροπή για να «κλειδώσει» το τρίποντο με τέρματα στο 52’ και στο 56’. Πείθει για πρωτάθλημα η ΑΕΚ, που φέτος δείχνει εξαιρετική και στα εκτός έδρας της. Αγωνιστικά, εξέτισε ο Τόμοβιτς (Α), θα λείψει για καιρό ο Εγγλέζου (ΜΕ).

Εκτίμηση

Η Ομόνοια βρίσκεται σε δύσκολη θέση και η νίκη σήμερα αποτελεί μονόδρομο. Η ΑΕΚ δείχνει εξαιρετική και ικανή με την καλή της άμυνα να πάρει κάτι θετικό.Η αξία είναι στο διπλό και για αυτό εμείς θα πάμε με το Χ2& 2-3 goal σε απόδοση 3,25.

This image has an empty alt attribute; its file name is thumbnail_image001.png

Κύπρος | Stadio Antonis Papadopoulos

13/12/2021 19:00 

Δύο νίκες στα 7 τελευταία ματς η Ανόρθωση, αμφότερες εντός

Δύο μόλις νίκες σε 12 αγωνιστικές η Δόξα

Έξι σερί μεταξύ τους δίχως ισοπαλία, τα 5 με N/G

ΑΝΟΡΘΩΣΗ

Θύμα έκπληξης έπεσε η Ανόρθωση την προηγούμενη αγωνιστική, που «πλήρωσε» ξανά τις αμυντικές της αδυναμίες γνωρίζοντας εντός έδρας ήττα με 2-3 από την ΠΑΕΕΚ. Δοκάρι στο ξεκίνημα η Ανόρθωση, δέχτηκες στη συνέχεια δύο τέρματα, για να μειώσει στο 45’. Στο 64’ έγινε το 2-2, κόντρα στη ροή του αγώνα το 2-3 στο 74’ που παρέμεινε μέχρι τέλους. Την Πέμπτη για το Κόνφερενς οι Κύπριοι αγωνίστηκαν εκτός με την Παρτιζάν έφεραν 1-1 “αγγίζοντας” το τρίποντο και την πρόκριση. Αγωνιστικά, εκτός επιλογών είναι ο Ρισβάνης λόγω καρτών και οι Λάφερτι, Νινούα. Αμφίβολος ο φορ Καλτσάς.

ΔΟΞΑ ΚΑΤΩΚΟΠΙΑΣ

Την 5η φετινή της ήττα υπέστη η Δόξα την προηγούμενη αγωνιστική με το 1-4 από την ΑΕΚ να αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του αγώνα. Και μπορεί οι γηπεδούχοι να προηγήθηκαν νωρίς, αλλά πριν την ανάπαυλα η ΑΕΚ είχε φτάσει στην ανατροπή για να «κλειδώσει» το τρίποντο με τέρματα στο 52’ και στο 56’. Πάντα χαμηλά δεν μπορεί να νιώθει καμία άνεση. Ξαφνικά, αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας με τον κόουτς Σακκά. Νέος τεχνικός ο Ηλίας Χαραλάμπους, που μέχρι πρότινος ήταν στον πάγκο του Εθνικού.

Εκτίμηση

Η Δόξα με νέο τεχνικό θέλει κάτι θετικό για να ξεφύγει από τα χαμηλά. Η Ανόρθωση θέλει τη νίκη για να μείνει σε επαφή με την 6άδα. 1&2-4 goal στο 2.54

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!