Ένα παλιό γνώριμο θα έχει στο πάγκο της η Μπορντό!

*Στο «Stade Matmut Atlantique» η Μπορντό αντιμετωπίζει την Λίλ για την 19η αγωνιστική της Ligue 1.

0490: Bordeaux – Lille « Stade Matmut Atlantique » 

Μπορντό: Με ανεβασμένη ψυχολογία η Μπορντό έρχεται στο παιχνίδι με την Λίλ καθώς πέτυχε δύο συνεχόμενες νίκες μια στο πρωτάθλημα (1-2 επί της Τρουά) και μια στο Κύπελλο (10-0 την ερασιτεχνική Ζιμό).

Στην 15η θέση του Γαλλικού πρωταθλήματος η Μπορντό με 17 βαθμούς ωστόσο βρίσκεται σε δυσχερή θέση καθώς η απόσταση απο την επικίνδυνη ζώνη είναι μόλις ένα βαθμό και απο 5 βαθμούς απο την τελευταία θέση.

Απέναντι τους το βράδυ της Τετάρτης η Πρωταθλήτρια Λίλ και ένα στατιστικό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι έχει να κερδίσει την Λίλ η Μπορντό απο τον Μάρτιο 2015 (4 Ισοπαλίες και 8 Ήττες). Η μέχρι στιγμής πορεία της Μπορντό είναι η χειρότερη απο τον καιρό που υποβιβάστηκε την χρονιά 1959-1960.

Αγωνιστικά νέα:

Εκτός για την Μπορντό οι Μπαισέ και Ουντίν με τραυματισμό στο γόνατο και ίωση αντίστοιχα.

Πιθανή ενδεκάδα: 

Λιλ:

Η πρωταθλήτρια Λίλ είναι αήττητη εδώ και έξι παιχνίδια αλλά το ρεκόρ της δεν την φλερτάρει καθώς απο τα έξι παιχνίδια που είναι αήττητη έχει 4 ισοπαλίες και 2 νίκες.

Ηττήθηκε για τελευταία φορά στις 29/10/21 απο την Παρί με 2-1 και βρίσκεται στην 11η θέση της βαθμολογίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο προπονητής της Λίλ θα βρεθεί αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του την Μπορντό.

Αγωνιστικά νέα:

Αμφίβολος για τους πρωταθλητές ο Μπότμαν και εκτός αποστολής θα βρίσκονται οι Ζαρντίμ και Ουέα.

Πιθανή ενδεκάδα:

Προϊστορία:

Πολύ καλή προϊστορία έχει με αντίπαλο την Λίλ η Μπορντό στην έδρα της, καθώς στις προηγούμενες 10 αναμετρήσεις οι γηπεδούχοι έχουν 5 νίκες 3 ισοπαλίες και μόλις 2 ήττες.

Για περισσότερες αποδόσεις/επιλογές σχετικά με τον αγώνα της Σεβίλλης με την Μπαρτσελόνα ή για οτιδήποτε άλλο θελήσετε, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στην ιστοσελίδα της Meridianbet.

** H Μπορντό με την Λίλ είναι ομάδες που έχουν παράδοση να μην μπαίνουν πολλά γκόλ στα παιχνίδια τους καθώς στα τελευταία 10 ματς μεταξύ των δύο τα 8 τελειώσαν under 2,5 γκόλ.

Άρα και εμείς θα στηρίξουμε σε αυτό το σημείο και θα δώσουμε το under 2,5 που κυμαίνεται στο 1.95  (το Under 2,5 στο 1,99, η ψηλότερη απόδοση της αγοράς, Meridianbet).

MOBILE APPLICATION BONUS: Στοιχηματίστε από το κινητό σας και πάρτε έξτρα μπόνους!

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!