Για τα λεφτά τα κάνεις όλα

Καλημέρα παιχτούρες μου.Απο ταμείο σε ταμείο πάμε καθημερινά .Μπορεί το τελικό 2-2 της Γάνδης να μας χάλασε το ποσοστο επιτυχίας στην στατιστική μας αλλά μικρή σημασία έχει, αφού εμείς με το Cash Out που κάναμε γύρω στο 80΄-85΄του παιχνιδιού της Γάνδης πήγαμε πάλι ταμείο και μαζί με εμάς εκατοντάδες φίλοι που μας ακολούθησαν στο Chat group του Telegram.

Μαζί με αυτό κλείσαμε και κάποια ωραία σημεία στο live Chat μας όπως,Επόμενο γκολ Γάνδης, Επόμενο γκολ Νις, Επόμενο γκολ Αγιαξ Γυναίκες,Γάνδη Over 1,5 ημίχρονο και βέβαια σας δώσαμε στο TikTok σε μονό αποδεκτό το Over 1,5 HT & Over 1,5 FT στο παιχνίδι της Γάνδης. Τέλος σε πολλούς φίλους που δεν μπορούσαν να παίξουν την Γάνδη ,τους δώσαμε το GG +Over 2,5 της Ντορτμουντ ….!!!

Με λίγα λόγια katenatsio = Ταμείο!!! Αντε πάμε στα σημερινά διότι έχει και σήμερα …Ταμείο…..εεεε κουπόνι ήθελα να πω!!! Χαχαχαχαχα αστειεύομαι αλλά τι να κάνω που μου έχει γίνει συνήθεια !Πάμε λοιπόν να δούμε αναλυτικά τα παιχνίδια μας.

Match date: 15-01-2022 / 17:00 NEWCASTLE vs WATFORD

Για τα λεφτά τα κάνεις όλα ,για τα λεφτά δεν θα πέσεις κατηγορία. Παιχνίδι μια ολόκληρη κατηγορία ,παιχνίδι 6 βαθμών,παιχνίδι στήριξης του νέου project της Premier League,παιχνίδι επιβίωσης,παιχνίδι πολλών δισεκατομμυρίων….Σας αρκούν αυτά ή θέλετε να σας πώ και άλλα! Ασσος παιχτούρες μου και 2+ goal (ή over 1,5) η πρώτη μας επιλογή!!

Match date: 15-01-2022 / 20:00 TOULOUSE vs PAU

Δεύτερο παιχνίδι για σήμερα το παιχνίδι της Τουλούζ στην Β Γαλλίας .Η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας ,το υλικό της είναι για άλλο επίπεδο ,σκοράρει με σχετική ευκολία και σήμερα δεν θέλει να χάσει την ευκαιρία να κάνει ακόμα μία νίκη,που θα της δώσει τη δυνατότητα να περάσει έστω για λίγο στην πρώτη θέση .Απέναντι της έχει μια ομάδα η οποία έχει επιθετικό πνεύμα ,σκοράρει με σχετική άνεση και το είδαμε την προηγούμενη εβδομάδα όπου έβαλε τέσσερα γκολ με μηδέν παθητικό.Σίγουρα δεν θα παίξει καταστροφικό παιχνίδι και περιμένουμε να δούμε πολλά γκολ στο παιχνίδι και βέβαια στο τέλος να επικρατήσει η γηπεδούχος. Άσσος λοιπόν και όβερ 2,50 σε εξαιρετική απόδοση.

Match date: 15-01-2022 / 16:30 FC KOLN vs BAYERN MUNICH

Tελευταία επιλογή για σήμερα από τη Γερμανία Kολώνια εναντίον Μπάγερν Μονάχου «Καλώς τους πελάτες ».Πώς αλλιώς θα μπορούσε να είναι μία τέτοια σχέση τη στιγμή που η παράδοση αλλά και επιμέρους παραδόσεις οδηγούν όλες στην πελατειακή σχέση της Μπάγερν με την Κολωνία. Για να μην πούμε για το τρομερό σερί της Μπάγερν στην έδρα της Κολωνίας θα σας πω ότι ακόμα και ο προπονητής της έχει τρεις φορές αντιμετωπίσει την Μπάγερν και το παράδοξο , είναι ότι και τις τρεις φορές γνώρισε ήττες με σκορ 3-2 .Εμείς θα εμπιστευτούμε την Μπάγερν Μονάχου αφού μας έκανε την προηγούμενη εβδομάδα την γκέλα της εντός έδρας και σήμερα θα δώσει ένα ρεσιτάλ, ένα επιθετικό ρεσιτάλ και θα πάρει εύκολα τη νίκη διπλό και 4+ γκολ(ή over 3,5).

Το ποσοστό επιτυχίας μας στο σύνολο των bets υπολογίζεται ΜΟΝΟ στην επιτυχία της τριάδας ή τετράδας που προτείνει ο κάθε tipster και όχι μεμονωμένα στα παιχνίδια .Αυτό αποτυπώνει τον βαθμό δυσκολίας στην επιτυχία.

Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.
** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!