Δυο πρωταθλητές και η ωραία….με απόδοση 23/1…!!!!

Καλημέρα katenatsiotes και katenatsiotises!!!Ημέρα ταμείου ξημερώνει σήμερα και εμείς ετοιμάσαμε την καλύτερη τριάδα για να οδηγηθούμε στην είσπραξη.Πάμε αναλυτικά να δούμε την σημερινή μας τριάδα.

Match date: 13-02-2022 / 19:15 ALCORCON vs TENERIFE

Χωρίς καμία λογική το διπλό της Τενερίφης.Το μόνο αρνητικό είναι η παράδοση ..αλλά σήμερα δεν παίζεις «αυτή»!Καλύτερη ομάδα είναι οι φιλοξενούμενοι και θα μου κάνει τεράστια έκπληξη αν σήμερα δεν κερδίσει την γηπεδούχο η οποία δεν κερδίζει ούτε σε ματσάκια στην πλατεία της γειτονιάς.Ρε μπούκηδες δε μασάω και θα το μπομπονίσω το διπλό & over 1,5….άσε που με τρώει το χέρι μου και στο 2/2& over 2,5….αλλα θα παώ εκ του ασφαλούς.

Match date: 13-02-2022 / 18:00 TRABZONSPOR vs KONYASPOR

Πρωτάθλημα θα πάρουμε όλους θα σας τρελάνουμε ….Κάπως έτσι είναι το ματσάκι το σημερινό για την Τραμζονσπορ.Είναι η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος και σήμερα θέλει να το επιβεβαιώσει αλλά και να το δείξει.Τι περιμένεις μωρή αρρώστια …Δώσε μου τον άσσο ,παστέλωσε και 2 ,τουλάχιστον, γκολάκια και απο την επόμενη βδομάδα …ξεκίνα να βγάζεις λεφτά…Ξέρεις εσύ πως!!!!

Match date: 13-02-2022 / 19:30 OLYMPIACOS PIRAEUS vs AEK ATHENS

Ο πρώτος με τον τρίτο σε παιχνίδι ντέρμπι…Ρε έχετε πλάκα μεγάλη όλοι εσείς που νομίζεται ότι σήμερα θα δούμε ντέρμπι…Ο Ολυμπιακός θυσίασε ,σώσθηκε για κατι δευτερόλεπτα,το κύπελλο για το σημερινό αλλά και το ευρωπαικό του παιχνίδι.Τρίμπαλο μου μυρίζει και προβλέπω το βράδυ να βλέπω τον Κουβανό το βράδυ στα Σπάτα….

*****Ρε Βαρδάλα θέλω φωτό απο τα Σπάτα …μη με ξεχάσεις!!!!

Το ποσοστό επιτυχίας μας στο σύνολο των bets υπολογίζεται ΜΟΝΟ στην επιτυχία της τριάδας ή τετράδας που προτείνει ο κάθε tipster και όχι μεμονωμένα στα παιχνίδια .Αυτό αποτυπώνει τον βαθμό δυσκολίας στην επιτυχία.

Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.
** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!