Διεθνής Ημέρα Σπουδαστών και η Meridian μοίρασε υποτροφίες

Σταθεροί στις αξίες μας και στην προσφορά μας στην κοινωνία η Meridian συνεχίζει το κοινωνικό της έργο προσφέροντας δυο υποτροφίες σε φοιτητές του Πανεπιστημίου Λευκωσίας με αφορμή και την Διεθνή Ημέρα Σπουδαστών. 

Η Meridian παρέδωσε σήμερα με περηφάνια και χαρά σε δυο φοιτητές τις υποτροφίες με στόχο να τους βοηθήσει να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους. Πιστοί στις αξίες μας θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε και φοιτητές αλλά και με διάφορες άλλες ενέργειες μας θα είμαστε δίπλα στην κοινωνία προσφέροντας ποικιλοτρόπως. 

Λίγα λόγια για την Διεθνή Ημέρα Σπουδαστών

Η Διεθνής Ημέρα Σπουδαστών εορτάζεται κάθε χρόνο στις 17 Νοεμβρίου για περισσότερα από 60 χρόνια, σε ανάμνηση των φοιτητών που έπεσαν θύματα των Ναζί στην Τσεχοσλοβακία.

Στις 17 Νοεμβρίου του 1939 τα κατοχικά στρατεύματα εισέβαλαν στη φοιτητική εστία του Πανεπιστημίου της Πράγας. Σκότωσαν επί τόπου 9 φοιτητές, ενώ 1200 άλλοι εστάλησαν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης.

Η Διεθνής Ημέρα Σπουδαστών σχετίζεται και με τη δική μας εξέγερση του Πολυτεχνείου και συμβολίζει τον αγώνα των φοιτητών όλου του κόσμου για Δημοκρατία και δημοκρατική εκπαίδευση.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!