EURO καταστάσεις…

0
1185

Καλημέρα φίλες και φίλοι του ΚΑΤΕΝΑΤΣΙΟ. Καλή Κυριακή με υγεία και να περνάτε καλά με τους δικούς σας σε ότι και να κάνετε. Χθες δεν ήθελε να μας ‘κάτσει’ αλλά όπως είπα άκρη με τις Εθνικές δε βρίσκεις. Υπομονή για λίγες ακόμα μέρες μέχρι να αρχίσουν τα κανονικά πρωταθλήματα και προχωράμε πάντα με θετική ενέργεια καθώς το στοίχημα παιχνίδι είναι και όλα μπορούν να συμβούν!

Πάμε στο κουπόνι μας.

GOOD LUCK

Η Ουγγαρία εξασφάλισε τη συμμετοχή της στα τελικά του επόμενου καλοκαιριού στη Γερμανία με μια δραματική ισοφάριση στη Βουλγαρία την Πέμπτη. Σε ένα άγριο παιχνίδι στο οποίο και οι δύο ομάδες έμειναν με δέκα παίκτες, η Ουγγαρία αντέδρασε από το 2-1 και σφράγισε τη θέση της με αυτογκόλ του Βούλγαρου Aleks Petkov. Το Μαυροβούνιο έρχεται στη Βουδαπέστη με τις ελπίδες του για πρόκριση να κρέμονται από μια κλωστή. Οι φιλοξενούμενοι πρέπει να κερδίσουν την Κυριακή και ελπίζουν ότι η Βουλγαρία θα τους κάνει μεγάλη χάρη στο Βελιγράδι. Και στα τέσσερα τελευταία προκριματικά παιχνίδια της Ουγγαρίας αλλά και στα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια του Μαυροβουνίου σημειώθηκαν G/G και πάνω από 2,5 γκολ, συμπεριλαμβανομένης της ήττας με 3-1 στη Σερβία τον Οκτώβριο. Λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα φόρμα/μορφή των δύο ομάδων θα πάμε με την επιλογή G / G & O2.5 & O6 Corner (να σκοράρουν και οι 2 ομάδες, να σημειωθούν 3 γκολ και άνω κα  να σημειωθούν 7 κόρνερ τουλάχιστον)

Η Σερβία έχει την ευκαιρία να κλείσει τις προκρίσεις με καλό τρόπο, παρά τις διακυμάνσεις κατά τη διάρκεια της ίδιας της διοργάνωσης και τις δύο ήττες από την Ουγγαρία. Υπάρχει ακόμη και η πιθανότητα η εθνική ομάδα της Σερβίας να τερματίσει στην 1η θέση αν η Βουλγαρία κερδίσει στον τελευταίο γύρο και η Ουγγαρία χάσει από το Μαυροβούνιο, αλλά αυτό θα ήταν σίγουρα απρόσμενο. Με την αντικατάσταση του Μλάντεν Κρστάιτς πριν το τέλος των προκριματικών στην εθνική Βουλγαρίας, προσπάθησε να κάνει η Βουλγαρία μια θετική στροφή και μια μικρή ανανέωση και φαίνεται ότι τα κατάφερε. Η ισοπαλία απέναντι στην πρώτη ομάδα του ομίλου, την Ουγγαρία, που έπαιξε στον προηγούμενο γύρο, είναι σίγουρα ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα φόρμα/μορφή των δύο ομάδων θα πάμε με την επιλογή O2.5 & O6 Corner (να σημειωθούν 3 γκολ και άνω κα  να σημειωθούν 7 κόρνερ τουλάχιστον)

Η Βοσνία μετράει συνεχόμενες ήττες και έχει χάσει έξι από τα έξι τους τελευταίους οκτώ αγώνες τους. Έχουν χάσει τα δύο από τα τρία τελευταία εντός έδρας παιχνίδια τους,  μετά από τέσσερις νίκες στα προηγούμενα τέσσερα παιχνίδια τους εντός έδρας και θα είναι  απεγνωσμένη να επιστρέψει στις νίκες. Η Σλοβακία, από την άλλη πλευρά, έχει κερδίσει τα δύο τελευταία παιχνίδια της και έξι από τα  τα τελευταία οκτώ παιχνίδια τους και βρίσκονται σε πολύ καλύτερη φόρμα. Λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα φόρμα/μορφή των δύο ομάδων θα πάμε με την επιλογή I1+ & I1+ Cards & O6 Corner (να σημειωθεί 1 γκολ τουλάχιστον στο 1ο ημίχρονο, να σημειωθεί 1 κάρτα τουλάχιστον στο 1ο ημίχρονο και να σημειωθούν 7 κόρνερ τουλάχιστον)

Το ποσοστό επιτυχίας μας στο σύνολο των bets υπολογίζεται ΜΟΝΟ στην επιτυχία της τριάδας ή τετράδας που προτείνει ο κάθε tipster και όχι μεμονωμένα στα παιχνίδια. Αυτό αποτυπώνει τον βαθμό δυσκολίας στην επιτυχία.

Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.

** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη.