Και το ταξίδι συνεχίζεται στην Βραζιλία 💪! Με 32.00 απόδοση !!!

Καλησπέρα στο κόσμο του Κατενάτσιο!!!  Δευτέρα σήμερα επιστροφή από τις γιορτινές μέρες και όπως όλα δείχνουν η ανάγκη για ταμείο είναι μεγάλη !!! Έτσι για σήμερα σας έχω ετοιμάσει το κατάλληλο συνδυαστικό για να τινάξουμε την μπανγκα στο αέρα !

Πιο συγκεκριμένα η αναμέτρηση η οποία θα αναλύσω έρχεται από την Βραζιλία και την Seria A!

Με την Σαο Πάουλο να υποδέχεται την Φλουμινένσε στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής ! Και οι δυο πλευρές έχουν ξεκινήσει με κακό ρυθμό έχοντας λίγες νίκες στα πρώτα ματς ! Παρόλα αυτά θεωρούνται δυο αρκετά δυναμικές ομάδες οι οποίες τα πάνε καλά με το σκοράρισμα ! Δεδομένο το οποίο θα αξιοποιήσουμε και σήμερα στην συγκεκριμένη αναμέτρηση !

Συνοψίζοντας περιμένω ένα ανοιχτό ματς με αρκετές ευκαιρίες για γκολ και από τις δυο πλευρές ! Θα έχουμε ένα γρήγορο ρυθμό χαρακτηριστικό το όποιο θα μας δώσει και αρκετές μάχες μεταξύ των δυο πλευρών ! Παρακάτω θα βρείτε το αποψινό μου bet buldier σε απόδοση που ζαλίζει ! Καλή επιτυχία σε όλους σας !

Bet buldier:

Στατιστικά:

Το ποσοστό επιτυχίας μας στο σύνολο των στοιχημάτων προκύπτει ΜΟΝΟ στην επιτυχία της τριάδας ή της τετράδας που προτείνει ο κάθε tipster και όχι μεμονωμένα στα παιχνίδια .Αυτό αποτυπώνει τον βαθμό δυσκολίας στην επιτυχία. Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν περίπτωση πρότασης ή ενθάρρυνσης για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site. Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιήσετε τη δική σας μελέτη!

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!