Οι καλύτερες αποφάσεις δεν λαμβάνονται με το μυαλό, αλλά με το ένστικτo…

0
967

Καλημέρα φίλες και φίλοι του ΚΑΤΕΝΑΤΣΙΟ. Χθες ήταν μια όμορφη μέρα γεμάτη με ταμεία και που αλλού στο ΚΑΤΕΝΑΤΣΙΟ! Telegram Group KATENATSIO όπου καθημερινά γίνονται φοβερές ταμειακές ‘επάλξεις’ με τους tipsters να προσπαθούν πάντα για το καλύτερο και το απόλυτο! Το δικό μας κουπόνι λίγο ήθελε για το απόλυτο ‘πυρηνικών εκρήξεων’ που συνοδεύτηκε με το σημείο ημέρας όπου η Ιταλία σάρωσε κυριολεκτικά! Υπόλοιπο χθεσινής ημέρας 940,50€ και πάμε να ‘ροκάρουμε’ και πάλι με Εθνικές διότι είμαστε λάτρεις του ποδοσφαίρου και όλα μπορούν να συμβούν!

Πάμε στο κουπόνι μας.

!!! GOOD LUCK !!!

Η Ολλανδία έχει κερδίσει τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, αφού είχε χάσει τέσσερα από τα πέντε προηγούμενα. Έχουν χάσει τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια τους στην έδρα τους και θα επιδιώξουν να παρουσιάσουν μια πολύ καλύτερη εμφάνιση μπροστά στο κοινό τους σήμερα. Το τελευταίο αποτέλεσμα της Ιρλανδίας έβαλε τέλος σε ένα σερί τριών ηττών και θα προσπαθήσει να το εκμεταλλευτεί αλλά το τεράστιο χάσμα στην κλάση και την ποιότητα μεταξύ των δύο ομάδων θα πρέπει, ωστόσο, να δει τους οικοδεσπότες να βγαίνουν νικητές εδώ. Λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα φόρμα/μορφή των δύο ομάδων θα πάμε με την επιλογή Ο2.5 & Ο2.5 Cards & O6 Corner (να σημειωθούν 3 γκολ και άνω,  να σημειωθούν 3 κάρτες τουλάχιστον και να σημειωθούν 7 κόρνερ τουλάχιστον)

Η Ελβετία δεν έχει χάσει σε οκτώ προκριματικούς αγώνες, αλλά ακόμα δεν εξασφάλισε να παίξει στη Γερμανία του χρόνου. Η Ελβετία και η Ρουμανία έχουν 16 βαθμούς και οι δύο ομάδες είναι πολύ κοντά στην κατάκτηση των δύο πρώτων θέσεων, καθώς βρίσκονται τέσσερις βαθμούς μπροστά από τον επόμενο στον πίνακα Ισραήλ. Στους πέντε τελευταίους αγώνες, η Ελβετία έχει μία νίκη και τέσσερις ισοπαλίες. Την Τετάρτη που έπαιξε ήρθε 1-1 με το Ισραήλ. Η Ελβετία είχε μεγάλη ευκαιρία να κερδίσει, καθώς οι ομάδες συναντήθηκαν σε ουδέτερο γήπεδο για ευνόητους λόγους, αλλά η ομάδα του Murat Yakin δεν έπαιξε καλά, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Το Κόσοβο βρίσκεται έξι βαθμούς πίσω από τις πρωτοπόρους του ομίλου, Ρουμανία και Ελβετία. Μπορεί να προκριθεί στο EURO μόνο αν κερδίσει και τα δύο εναπομείναντα παιχνίδια και η Ελβετία χάσει και τα δύο. Το Κόσοβο κέρδισε τους δύο τελευταίους αγώνες. Στο προηγούμενο παιχνίδι, κέρδισε 1-0 εντός έδρας το Ισραήλ. Οι γηπεδούχοι έπαιξαν καλά σε εκείνο το παιχνίδι και άξιζαν τη νίκη. Τώρα, θα πάει στην Ελβετία, όπου θα προσπαθήσει να κερδίσει και να διατηρήσει την ευκαιρία για το EURO. Λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα φόρμα/μορφή των δύο ομάδων θα πάμε με την επιλογή Ο2.5 & O6 Corner(να σημειωθούν 3 γκολ και άνω και να σημειωθούν 7 κόρνερ τουλάχιστον)

Το Ισραήλ θα προσπαθήσει να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες του για πρόκριση στο EURO 2024, όταν θα αντιμετωπίσει την Ρουμανία που κατέλαβε τη δεύτερη θέση στον όμιλο Β. Οι οικοδεσπότες θα μπουν στο παιχνίδι γνωρίζοντας ότι οτιδήποτε λιγότερο από μια νίκη θα βλάψει τις πιθανότητες αυτόματης πρόκρισης, ενώ ένας βαθμός θα μπορούσε να είναι αρκετός για τη Ρουμανία για να εξασφαλίσει την πρόκριση. Από την ένταξή τους στην UEFA το 1994, το Ισραήλ δεν έχει καταφέρει να προκριθεί στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και η πίστη του για την επόμενη διοργάνωση εξακολουθεί να κρέμεται στον αέρα αυτή τη στιγμή. Η επίλεκτη ομάδα ήρθε για να κερδίσει έναν βαθμό στο τελευταίο της παιχνίδι με την Ελβετία και αυτό έφερε την αυτόματη πρόκριση σε απόσταση αναπνοής. Αν η ομάδα του Alon Hazan κερδίσει τη Ρουμανία σήμερα και την Ανδόρα την επόμενη εβδομάδα, θα ολοκληρώσει σίγουρα τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στις δύο πρώτες θέσεις του πρώτου ομίλου. Εν τω μεταξύ, η Ρουμανία έχει ήδη συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πέντε φορές. Αν και οι Ρουμάνοι ήταν οικοδεσπότες το 2020, δεν κατάφεραν να προκριθούν, αλλά αυτή τη φορά έχουν βρεθεί σε πολύ καλή θέση.  Δεδομένης της τεράστιας διαφοράς τερμάτων στον όμιλο, μια ισοπαλία σήμερα θα είναι αρκετή για την ομάδα του Edward Iordănescu για να εξασφαλίσει μια θέση στο τουρνουά του επόμενου καλοκαιριού στη Γερμανία. Λαμβάνοντας και εδώ υπόψη υπόψη την τρέχουσα φόρμα/μορφή των δύο ομάδων θα πάμε με την επιλογή Ο2.5 & O6 Corner (να σημειωθούν 3 γκολ και άνω και να σημειωθούν 7 κόρνερ τουλάχιστον)

Το ποσοστό επιτυχίας μας στο σύνολο των bets υπολογίζεται ΜΟΝΟ στην επιτυχία της τριάδας ή τετράδας που προτείνει ο κάθε tipster και όχι μεμονωμένα στα παιχνίδια. Αυτό αποτυπώνει τον βαθμό δυσκολίας στην επιτυχία.

Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.

** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη.