More

  Ρε έχω γηπεδάκι του «SUBBUTEO» για τον τελικό κυπέλλου!!!

  Βρε βρε καλώς τα παιδιά….Τα δικά μας τα παιδιά !!!!Καλημέρα katenatsiotes & katenatsiotises και καλώς ήρθατε στην στήλη που γράφει για τα δυο καλύτερα πρωταθλήματα του πλανήτη….!!Ελληνικό…εδώ γελάμε ή παρακάτω….?Άστο παρακάτω αφού υπάρχει και το Κυπριακό….!!!!

  Μετά τα τρομερά και φοβερά που είδαν τα ματιά μας για την προηγούμενη αγωνιστική, πότε θα γίνει ,αν πρέπει να γίνει ,πως θα γίνει ,με ποιούς θα γίνει και όλα αυτά τα τραγελαφικά εκτός γηπέδων….!!Η ΑΕΚ πρωταθλήτρια,πριν ακόμα ολοκληρωθεί η τελευταία αγωνιστική ,όλοι πανηγυρίζουν,ρε ξέρουν κάτι που δεν ξέρουμε εμείς ?

  Εντάξει ,θα μου πείτε με τον Βόλο παίζει,εεε και ?Δηλαδή ξέρουμε απο πριν ότι θα νικήσει?Πριν 2 εβδομάδες ο Βόλος δεν έκοψε 2 βαθμούς στον Παναθηναικό….?Θυμάμαι καλά ή κάνω λάθος?Γιατί τόση βεβαιότητα για την νίκη….!Μάλλον κάτι ξέρουν παραπάνω ,που ήξεραν και πριν αλλά δεν μας το έλεγαν….απλά το έδειχναν οι πράξεις τους!!!!

  Και περιοδεύον θίασος συνεχίζεται στο Κύπελλο.Εδώ ο τελικός,εκεί ο τελικός που θα γίνει ο τελικός???Τι Πολωνία πήγαμε,τι Αλβανία πήγαμε,τι Βόλο πήγαμε…τον Μπέο τον ρωτήσαμε ….???,τι Πάτρα πήγαμε …το καρναβάλι έληξε!!!Μέχρι και Αυστραλία φτάσαμε ….αλλά δεν τα βρήκαμε αεροπορική εταιρεία!!!!Σαλόνικα δεν γίνεται?…όχι…γιατί?Αθήνα δεν γίνεται?…όχι.. γιατί? …έχουν κανένα μεγάλο γήπεδο στην πρωτεύουσα….!!!Λοιπόν μάγκες έχω ένα γηπεδάκι στο «SUBBUTEO» να σας το δώσω να γίνει ο τελικός!!!

  Και μια και είπα Κύπρο….Ρε πλάκα μου κάνετε,κάθε εβδομάδα έρχεται κόκκινος φάκελος για παιχνίδια!!!!Μα …κανονίζουν παιχνίδια εδώ στο νησί???Πες μου αλήθεια ότι πέφτει χρήμα στο νησί….Λάθος ,μαύρο χρήμα στο νησί!!!Δε ξέρω αλλά εγώ βλέπω τον ΑΡΗ πρωταθλητή….!!Το είχε πει ο Καρυπίδης …αλλά δεν τον πίστεψε κανείς….Απλά δεν πέτυχε την χώρα!!!…..ή λες να ήξερε!!!Άλλωστε αυτός δεν είναι διαπλεκόμενος αλλά είναι δια-μπλεκόμενος!!!!

  Σας κούρασα ή γουστάρετε και άλλα…?Τα άλλα ας τα αφήσω μετά την λήξη των πρωταθλημάτων…!!Και κάτι τελευταίο ,ποιός πρόεδρος μεγάλης ομάδας ρίχνει λευκή μπουρνουζοπετσέτα????

  Στα σημερινά παιχνίδια θα παω με την λογική του παραλόγου…γκολ απο παντού και overakia σε όλα τα παιχνίδια και ότι βγεί…Τουλάχιστον εγώ σε κάθε γκολ θα πανηγυρίζω …..!!!Όποιος και να το πάρει ,όποιος και να το δώσει….ώπα ώπα παιχτούρες ας ανάψει κάποιος το φώς ….«κανεί βιλλιές»!!!!

  Το ποσοστό επιτυχίας μας στο σύνολο των bets υπολογίζεται ΜΟΝΟ στην επιτυχία της τριάδας ή τετράδας που προτείνει ο κάθε tipster και όχι μεμονωμένα στα παιχνίδια .Αυτό αποτυπώνει τον βαθμό δυσκολίας στην επιτυχία.

  Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.
  ** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη
    

  Related articles

  Related Articles

  Share article

  spot_img

  Latest articles

  error: Content is protected !!