Σε 45΄ λεπτά πληρώνεσαι…

Καλησπέρα και απο εμένα ,

Με τρία ημίχρονα θα πάμε για σήμερα και ελπίζουμε στα 45΄λεπτά να μπορούμε να παίξουμε και LIVE BETTING….με τα κέρδη μας.

Άλλο παιχνίδι από αυτό των προκριματικών, οι Σκωτσέζοι πλέον θα είναι περισσότερο υποψιασμένοι και σίγουρα θέλουν να πάρουν τη ρεβάνς για τον αποκλεισμό τους. Μπορούν να πάρουν τη νίκη, με τον άσο απο το ημίχρονο να πληρώνει πολύ καλά.

Η Μάλμε είναι ισχυρή εντός έδρας και έχει καταγράψει σημαντικές επιτυχίες στην Ευρώπη. Βρίσκεται σε καλή κατάσταση, παίζει χωρίς άγχος, αφού στόχος της ήταν η είσοδος στους Ομίλους. Η Κοπεγχάγη μπορεί να κέρδισε τη Σίλκεμποργκ, έδειξε όμως αστάθεια αμυντικά και απέναντι σε μια ομάδα όπως η Μάλμε θα έχει πρόβλημα.Είναι πιο ξεκούραστη και θα αντέξει στο πρώτο ημίχρονο την πίεση ..το βλέπουμε να τελειώνει με μηδέν το 45΄….

Οι Ελβετοί μέσα στην έδρα τους είναι δυνατοί αλλά η Ρέιντζερς παραμένουν μια από τις πιο επικίνδυνες ομάδες στην κόντρα και επειδή οι γηπεδούχοι είναι αφελής όταν επιτίθενται φοβάμαι πως στο δεύτερο μπορεί να χάσουν ακόμα και το παιχνίδι…στο πρώτο ημίχρονο και οι φιλοξενούμενοι θα προσπαθήσουν να κρατήσουν το μηδέν

 

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!