Σήμερα αναζητούμε το κέρδος σε Όχι και τόσο εμπορικά παιχνίδια και αυτό Ίσως μας δώσει την ευκαιρία να κλείσουμε την τριάδα μας και να αποφύγουμε τις γκέλες όπως σε παιχνίδια που οι τζίροι θα ανέβουν κατακόρυφα.

ΜΆΝΧΑΪΜ – ΙΝΓΚΛΟΣΤΑΝΤ 20:00

Μονόπλευρο στην ουσία το ενδιαφέρον με την γηπεδούχο να κυνηγάει την Τρίτη θέση που οδηγεί στην διεκδίκηση ανόδου. Το πρωτάθλημα έχει μπει στην τελική του ευθεία και αν η γηπεδούχος θέλει να διεκδικήσει την άνοδο πρέπει αυτά τα παιχνίδια να τα κερδίζει.

Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στη μέση της βαθμολογίας και στην ουσία είναι αδιάφοροι αλλά στα παιχνίδια της είναι τόσο αλλοπρόσαλλη ομάδα που μπορεί για το καλύτερο και το χειρότερο.

Υπάρχει φαβορί και το μόνο που μένει είναι να επιβεβαιωθεί και στο γήπεδο, όμως η αστάθεια της μάνχαϊμ να κρατήσει το μηδέν σε πάνω από 10 παιχνίδια συνεχόμενα και η συνέπεια της φιλοξενούμενης να σκοράρει με οδηγούν να ποντάρω στο GOAL-GOAL & OVER 2.5

ΝΤΙΝΑΜΟ ΔΡΕΣΔΗΣ – ΝΤΟΥΙΣΜΠΟΥΡΓΚ 20:00

Η πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας είναι αυτή τη στιγμή η γηπεδούχος και κάνει το τελικό ντεμαραζ της ώστε να προλάβει την Τρίτη προνομιούχο θέση. Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και στην έδρα της γίνεται ακόμα καλύτερη. Στα τελευταία 9 παιχνίδια όμως μόνο σ ένα κράτησε την εστία της ανέπαφη και αυτό ισως είναι που τις έχει κοστίσει.

Η Ντουισμπουργκ χάρις την επιθετική της συνέπεια έχει καταφέρει να σώσει την φετινή χρονιά κ να βαδίζει πλέον μέχρι το τέλος με μια σχετική άνεση.

Αν δεν υπήρχε η αμυντική αστάθεια της γηπεδούχου Θα πήγαινα με τον ξερό άσσο αλλά πιστεύω για να συμβαίνει σίγουρα δεν είναι τυχαίο οπότε θα πάω με την λύση του GOAL-GOAL & UNDER 5.5

ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ – ΡΕΝΤΙΝΓΚ 21:45

Δεν ξέρω γιατί αλλά το σημείο που έχω επιλέξει σε αυτό το παιχνίδι δίνει πάρα πολύ καλή απόδοση Και απορώ πώς και μας το δίνουνε σε αυτή την τιμή Αφού το περίμενα πολύ πιο χαμηλά. Η γηπεδούχος έχει την καλύτερη έδρα του πρωταθλήματος σε συγκομιδή βαθμών, Έχει κερδίσει εντός έδρας σχεδόν τους πάντες και σήμερα θα προσπαθήσει να κάνει το ίδιο για να παραμείνει στις θέσεις που οδηγούν στα play-off.

Η φιλοξενούμενη είναι το άκρως αντίθετο Αφού είναι η ομάδα με τη δεύτερη χειρότερη επίδοση σε εκτός έδρας παιχνίδια μαζεύοντας μόνο 11 βαθμούς. Είναι στο μέσο της βαθμολογίας και δεν νομίζω ότι θα κινδυνέψει. Αλλά το ότι δεν μπορούσε να καταφέρει για κάτι παραπάνω οφείλεται στην άμυνα της πού είναι η τρίτη χειρότερη στο πρωτάθλημα.

Ξεκάθαρο φαβορί η ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ που αν και η προϊστορία δείχνει ότι η Ρέντινγκ έχει κάνει αρκετές φορές ζημιά στην γηπεδούχο, η φόρμα κ η ποιότητα δείχνουν το δρόμο για τον ΑΣΣΟΣ & OVER 1.5

Το ποσοστό επιτυχίας μας στο σύνολο των bets υπολογίζεται ΜΟΝΟ στην επιτυχία της τριάδας ή τετράδας που προτείνει ο κάθε tipster και όχι μεμονωμένα στα παιχνίδια .Αυτό αποτυπώνει τον βαθμό δυσκολίας στην επιτυχία.

Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.
** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη