Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες, Αγίου Νικολάου σήμερα και πιστεύουμε να μας βοηθήσει να συνεχίσουμε τα ταμεία. Χθες βγήκαν τα παιχνίδια μας και τα πήραμε στο Cash out. Σήμερα θα ασχοληθούμε με τα υπόγεια της Αγγλίας καθώς το κουπόνι δεν μας δίνει ξεκάθαρες επιλογές.

ΧΑΛΙΦΑΞ – ΝΤΟΡΚΙΝΓΚ ΓΟΥΟΝΤΕΡΕΡΣ 21:45

Χάλιφαξ και ΝΤΟΡΚΙΝΓΚ βαδίζουν σχεδόν χέρι χέρι στο πρωτάθλημα καθώς είναι στην μέση της βαθμολογίας. Οι γηπεδούχοι έχουν κρυφό σκοπό την συμμετοχή στα μπαράζ ανόδου αλλά στο επιθετικό τομέα έχει αδυναμίες,

Η Ντορκινγκ από την μεριά της είναι το ακριβώς αντίθετο αφού παρ’ολο που είναι χαμηλά στην βαθμολογία έχει την Πέμπτη καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα, στόχος της είναι να σώσει την κατηγορία κ από εκεί και πέρα μια καλή πορεία θα βάλει της βάσεις για την νέα χρονιά.

Δυο ομάδες με αντίθετα στατιστικά γι αυτό εμείς θα προτιμήσουμε το GOAL-GOAL

ΦΑΡΣΛΕΙ ΣΕΛΤΙΚ – ΚΙΝΓΚΣ ΛΙΝ ΤΆΟΥΝ 21:45

Έχουμε φαβορί εδώ τουλάχιστον στα χαρτιά γιατί στην Αγγλία πρέπει να το δείχνεις και στο γήπεδο. Οι φιλοξενούμενοι ίσως είναι η καλύτερη ομάδα στην κατηγορία, είναι τρεις βαθμούς πίσω από την κορυφή αλλά έχει και 3 παιχνίδια λιγότερα.

Η Φαρσλει κάνει αγώνα για να γλυτώσει τον υποβιβασμό αλλά σήμερα έχει δύσκολη αποστολή γιατί πρέπει να δημιουργήσει και να βγει από την ζώνη άμυνας της.

Πιστεύω ότι η ανάγκη και των δύο για βαθμούς θα μας δώσουν ένα ωραιότατο OVER 2.5

ΓΟΥΟΡΘΙΝΓΚ – ΕΜΠΣΦΛΙΤ 21:45

Ντερμπάκι στην νασιοναλ του νότου με την Εμπσφλιτ να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος και την Γουορθινγκ να βρίσκεται στις θέσεις μπαράζ. Η γηπεδούχος στην έδρα της είναι δυνατή και δύσκολα περνάνε οι ομάδες από εκεί. Η πρωτοπόρος από την μεριά της είναι αήττητη στα εκτός έδρας παιχνίδια καθώς είναι η καλύτερη ομάδα και πιστεύω ότι στο τέλος θα κερδίσει το εισιτήριο της ανόδου.

Ωραιο ματς αναμένεται να γίνει και από τις δύο πλευρές περιμένουμε από ένα γκολ. GOAL-GOAL

ΚΟΡΙΝΘΙΑΝ – ΜΠΙΣΟΠΣ 21:45

Κλείνουμε με αυτό το παιχνίδι που η Κορίνθιαν βλέπει το ματς σαν μονόδρομο καθώς είναι 4 βαθμούς μακριά από την ζώνη σωτηρίας και θέλει βαθμούς οπωσδήποτε αλλά δεν είναι εύκολος αντίπαλος ο σημερινός.

Η Μπισοπς βρίσκεται πέντε βαθμούς πίσω από την πρώτη θέση αλλά έχει δύο ματς λιγότερα και μπορεί να πιάσει κορυφή. Σήμερα δεν έχει εύκολη αποστολή καθώς η αντίπαλος της καίγεται για βαθμούς.

Δυσκολο ππαιχνίδι καθώς οι ανάγκη βαθμών και των δύο είναι μεγάλη. GOAL-GOAL και περιμένουμε.

Το ποσοστό επιτυχίας μας στο σύνολο των bets υπολογίζεται ΜΟΝΟ στην επιτυχία της τριάδας ή τετράδας που προτείνει ο κάθε tipster και όχι μεμονωμένα στα παιχνίδια .Αυτό αποτυπώνει τον βαθμό δυσκολίας στην επιτυχία.

Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.
** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη
.