00:30 Nacional Asunción vs Libertad Paraguay Division Profesional Clausura

Nacional Asunción
Με ένα τέρμα του Τσαράχο στο 89ο λεπτό, η Νασιονάλ “απέδρασε” από την έδρα της Ρίβερ Πλέιτ παίρνοντας έτσι την πρώτη της νίκη στο φετινό Κλαουσούρα. Από μια καλή στιγμή είχαν στο πρώτο ημίχρονο οι δυο ομάδες, με τους γηπεδούχους να απειλούν και πάλι με αξιώσεις στο τελευταίο δεκάλεπτο του παιχνιδιού. Στο ίδιο χρονικό σημείο η Νασιονάλ έφθασε πρώτη στο γκολ (όπως προαναφέρθηκε) και στις καθυστερήσεις ο Μεντόσα έχασε μοναδική ευκαιρία για να “κλειδώσει” τη νίκη. “Ήταν πολύ δύσκολο για εμάς να κερδίσουμε στο ξεκίνημα αυτού του τουρνουά και τελικά τα καταφέραμε κόντρα σε έναν πολύ αξιόλογο αντίπαλο“, το σχόλιο του τεχνικού Μπομπαντίγια. Ο Παραγουανός προπονητής δεν μπορεί να υπολογίζει απόψε στον αριστερό μπακ Γιμένεθ (3/0), ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός από την Λιμπερτάδ. Εκτός αποστολής και ο μέσος Μεντόσα (2/1).
Libertad
Πήγε στο ντέρμπι με την Ολίμπια έχοντας το απόλυτο νικών (όπως άλλωστε και ο αντίπαλος), καταφέρνοντας μάλιστα να το διευρύνει μετά το 2-0 επί των πρωταθλητών. Ο Κάσερες με όμορφο πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής άνοιξε το σκορ στο 22′ και λίγα λεπτά αργότερα ο πορτιέρο Σίλβα χρειάστηκε να επέμβει για να κρατήσει το 1-0. Στις αρχές της επανάληψης οι φιλοξενούμενοι είχαν μια ακόμη πολύ καλή στιγμή, με το τελικό 2-0 να διαμορφώνεται στο 81′ με όμορφη κεφαλιά του Μαρτίνες. “Εάν δεν πάρουμε τη νίκη στο ματς με την Νασιονάλ, τότε το αποτέλεσμα με την Ολίμπια θα χάσει την αξία του“, το μήνυμα του μπακ της ομάδας, Λουίς Καρντόσο. Την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα αναμένεται να χρησιμοποιήσει απόψε ο τεχνικός Τσαμό σε μια έδρα όπου μετράει οκτώ διπλά στις πρόσφατες 10 επισκέψεις της.
Εκτίμηση
Η Λιμπερτάδ έβγαλε με επιτυχία και το ντέρμπι με την Ολίμπια και πλέον θέλει να παρατείνει το απόλυτο νικών που μετράει στο πρωτάθλημα. Η Νασιονάλ δεν αναμένεται να αποτελέσει σημαντικό εμπόδιο για την ίδια. Το διπλό στο 1,88 θα βρίσκεται μεταξύ των επιλογών μας.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!