01:15 LDU Quito vs Boca Juniors Copa Libertadores Quarterfinal

ΛΙΓΚΑ ΝΤΕΠ. ΟΥΝ. ΚΙΤΟ

Το Σάββατο με δυνατή ενδεκάδα επιβλήθηκε 2-0 της Μπαρτσελόνα Σπόρτινγκ Κλουμπ για την 22η αγωνιστική στη Λίγκα Προ και έφτασε τους 32 βαθμούς (8-8-6) στην κατάταξη, επίδοση που τη διατηρεί σε τροχιά πλέι – οφ της διοργάνωσης. Τα γκολ για την «LDUQ» σημείωσαν ο Αντερσον Χούλιο στο 68ο λεπτό και ο Ροντρίγκο Αγκίρε στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων της αναμέτρησης. Εξάλλου, ο προπονητής της ομάδας Πάμπλο Ρεπέτο μίλησε για το πρώτο ματς με την Μπόκα Τζούνιορς, τονίζοντας τα εξής: «Εκτιμώ ότι οι αντίπαλοί μας θα επιλέξουν ένα πιο συντηρητικό στυλ και θα έχουν την προσοχή τους περισσότερο στον ανασταλτικό τομέα. Εμείς, πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι και να διεκδικήσουμε τη νίκη. Χρειάζεται υπομονή και από τους παίκτες και από τον κόσμο». Σε ερώτηση για την αντιπαλότητα Μπόκα – Ρίβερ δήλωσε: «Είναι η κορυφαία στη Νότιο Αμερική. Πάντως, τα τελευταία χρόνια η Ρίβερ Πλέιτ έχει καλύτερα αποτελέσματα στο Κόπα Λιμπερταδόρες».

Αγωνιστικά Νέα

Δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής ο μέσος Γιόχαν Χούλιο (15/1) και ο αμυντικός Εντισον Ρεάλπε, επειδή αποβλήθηκαν στη ρεβάνς με την Ολίμπια Ασουνσιόν στον προηγούμενο γύρο. Επίσης, ο βασικός τερματοφύλακας Αντριάν Γκαμπαρίνι (21 συμ.) έγινε αλλαγή εξαιτίας τραυματισμού στο ματς με την Μπαρτσελόνα και η παρουσία του στο βασικό σχήμα είναι αμφίβολη.

Bet Info

Το εντός έδρας ρεκόρ της απέναντι σε κλαμπ της Αργεντινής στη CONMEBOL είναι 16-4-2.

Ενδεκάδα

(4-4-2): Γκαμπαρίνι (Ναζαρένο) – Βαλένσια, Καϊσέδο, Ροντρίγκες, Κρους – Ορεχουέλα, Βέγκα, Αγιόβι, Καζάρες – Αντερσον Χούλιο, Αγκίρε

ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ

Θέλει όσο τίποτα να κατακτήσει το φετινό Λιμπερταδόρες, ειδικά μετά την αποτυχία της στους περσινούς τελικούς εναντίον της Ρίβερ. Επιπλέον είναι ένας στόχος που τον κυνηγά από το 2007, καθώς θέλει να ισοφαρίσει τις 7 κατακτήσεις της Ιντεπεντιέντε. Στη φάση των «16» απέκλεισε τη βραζιλιάνικη Ατλέτικο Παραναένσε με δύο νίκες (1-0 εκτός, 2-0 εντός). Την περασμένη Κυριακή επιβλήθηκε εντός έδρας 2-0 της Αλντοσίβι στο «Μπομπονέρα», σε ένα παιχνίδι που χαρακτηρίστηκε από το ντεμπούτο του επιθετικού Σολδάνο – που ήρθε δανεικός από τον Ολυμπιακό – αλλά και από την πρώτη εμφάνιση στο «Μπομπονέρα» του νεοαποκτηθέντα Ιταλού μέσου Ντε Ρόσι. Ανοιξε το σκορ στο 34’ με τον Τέβες – σε μία φάση που υπάρχει σοβαρή υποψία για οφσάιντ – και διπλασίασε τα τέρματά της στο 78’ με εξαιρετικό τελείωμα του Σάλβιο μετά από υποδειγματική επιθετική ανάπτυξη. Μάλιστα ο διεθνής μεσοεπιθετικός είχε περάσει αλλαγή μόλις ένα λεπτό νωρίτερα! Με αυτή τη νίκη έφτασε στους 7 βαθμούς μετά από τρεις αγωνιστικές και ισοβαθμεί στη 2η θέση με τη Ρίβερ Πλέιτ, τη Σαν Λορέντσο και τη Ροσάριο Σεντράλ.  Στην κορυφή βρίσκεται η νεοφώτιστη Αρσεναλ Σαραντί, που έχει κάνει το 3/3.

Αγωνιστικά Νέα

Δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα και ταξίδεψε πλήρης για το Εκουαδόρ. Από την αρχική ενδεκάδα του αγώνα με την Αλντοσίβι, μόνο τέσσερις αναμένεται να ξεκινήσουν βασικοί και απόψε. Πρόκειται για τον τερματοφύλακα Ανδράδα, τον αριστερό μπακ Μας, τον κεντρικό αμυντικό Ισκιέρδος και τον αμυντικό χαφ Μαρκόνε. Ο Ιταλός διεθνής Ντε Ρόσι έπαιξε σε όλο το 90λεπτο την Κυριακή, όμως απόψε θα είναι στον πάγκο και πιθανόν να περάσει κάποια στιγμή ως αλλαγή.

Bet Info

Προέρχεται από 11 σερί Under και 10/11 No Goal σε όλες τις διοργανώσεις.

Ενδεκάδα

(4-4-2): Ανδράδα – Βέιγκαντ, Λισάνδρο Λόπες, Ισκιέρδος, Μας – Σάλβιο, Καπάλδο, Μαρκόνε, Αλέξις Μακάλιστερ – Ζάρατε, Αμπιλα

Εκτίμηση

Η Μπόκα Τζούνιορς αναμένεται να επαναλάβει την στρατηγική που ακολούθησε στην Κουριτίμπα με την Ατλέτικο Παραναένσε στον προηγούμενο γύρο. Συμπαγής αμυντική λειτουργία και αντεπιθέσεις. Η Λίγκα ντε Κίτο είναι αξιόλογο σύνολο, ειδικά εντός έδρας, αλλά οι φιλοξενούμενοι έχουν την ποιότητα και την εμπειρία να διαχειριστούν το ματς. Σε ρεαλιστικές αποδόσεις το «Under»

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!