02:00 Bragantino vs Operário F. Brazil Série B

Bragantino
Τρίτη βαθμολογική απώλεια στην σειρά για την πρωτοπόρο Μπραγκαντίνο, μετά και το εντός έδρας 0-0 απέναντι στην Μποταφόγκο SP. Από τα πρώτα λεπτά οι φιλοξενούμενοι είχαν δείξει τις διαθέσεις τους και με διπλή ζώνη άμυνας επέλεξαν να καταστρέψουν το παιχνίδι της Μπραγκαντίνο. Το συγκρότημα του Ζάγκο είχε ευκαιρίες στα δυο ημίχρονα, όμως δεν κατάφερε να βρει το πολυπόθητο τέρμα. “Μέχρι το τέλος της σεζόν, η ομάδα δεν πρόκειται να αλλάξει τον τρόπο ανάπτυξης της“, σχολίασε ο Βραζιλιάνος τεχνικός, με την ίδια να αναπτύσσεται με πολλές πάσες σε μικρό χώρο έως ότου βρεθεί ανοιχτός διάδρομος. Απόψε θα λείψει ο τιμωρημένος, λόγω καρτών, μέσος Κορέια (14/1). Πιθανότερος αντικαταστάτης ο 31χρονος Πίο (7/0).
Operário F.
Δεύτερη διαδοχική νίκη για την Οπεράριο στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς μετά το διπλό στην Κρισιούμα (2-1), κατάφερε να επιβληθεί εντός έδρας της Βίλα Νόβα με 1-0, σε ένα αρκετά ισορροπημένο παιχνίδι με ελάχιστες φάσεις. Στο ξεκίνημα της επανάληψης το μοναδικό τέρμα που έκρινε το ματς με δυνατή κεφαλιά του στόπερ Λάζαρο έπειτα από… συστημένη εκτέλεση κόρνερ του Μπαΐα. Το αποτέλεσμα αυτό της έδωσε πλέον αέρα επτά βαθμών από την ζώνη του υποβιβασμού, έχοντας μαζέψει τους 17/21 βαθμούς στο γήπεδο της. Απόψε θα λείψουν, λόγω καρτών, ο ακραίος μπακ Άλαν Βιειρά (10/0) και ο στόπερ Ροντρίγκο (9/1). Επιστρέφει κάτω από τα δοκάρια ο Αντρέ Λουίς (2 συμμ.) και στην κορυφή της επίθεσης ο στράικερ Φελίπε Αουγκούστο (14/5).
Εκτίμηση
Αρκετά αποδυναμωμένη μακριά από την έδρα της είναι η Οπεράριο φέτος. Την ίδια στιγμή, η πρωτοπόρος Μπραγκαντίνο αγνοεί τη νίκη στα τελευταία τρία παιχνίδια, αλλά και με τους δυο βαθμούς σε αυτά τα ματς εξακολουθεί να βρίσκεται μόνη πρώτη. Ίσως όμως ήρθε η στιγμή για να επιστρέψει στις νίκες απόψε. Η τιμή όμως του 1,40+ στον άσο είναι αποκρουστική.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!