03:00 General Díaz vs River Plate (PAR) Paraguay Division Profesional Clausura

General Díaz
Πολύ σημαντική νίκη (2-0) στην προσπάθεια που κάνει για να αποφύγει τον υποβιβασμό σημείωσε στην έδρα της Καπιατά η ομάδα της Χενεράλ Ντίας. Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς ανήκε στους γηπεδούχους με τον Μπαρέιρο στο 9′ να ανοίγει το σκορ με όμορφο πλασέ στην κίνηση. Το τελικό 2-0 διαμορφώθηκε από εκπληκτική εκτέλεση φάουλ (στις… αράχνες) του Γκοντόι τρία λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους. Με το αποτέλεσμα αυτό κατάφερε να πιάσει την αντίπαλο της στους 127 βαθμούς (1,114 συντελεστής) αναφορικά με την βαθμολογία της τελευταίας τριετίας. “Ενδεκάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει” για τον κόουτς Κριστιάν Μαρτίνες και έτσι αναμένεται να ξεκινήσουν και πάλι οι 11 που αντιμετώπισαν επιτυχώς την Καπιατά την περασμένη αγωνιστική.
River Plate (PAR)
Δεύτερη σερί ήττα και τρίτο διαδοχικό παιχνίδι χωρίς νίκη (0-1-2) για την Ρίβερ Πλέιτ μετά και το εντός έδρας 1-0 με το οποίο έχασε από την Νασιονάλ Ασουνσιόν. Από μια καλή στιγμή είχαν οι δυο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο, στο 71′ ο στόπερ Φερνάντες με κεφαλιά έχασε μοναδική ευκαιρία για την Ρίβερ Πλέιτ με τον αντίπαλο να βρίσκει το γκολ ένα λεπτό πριν την συμπλήρωση των 90 διεισδύοντας στην “τρύπια” άμυνα των γηπεδούχων. Δεν κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό παρότι ο τεχνικός Ντάνιελ Φάραρ έχει ζητήσει από τους παίκτες να κάνουν τα πάντα προκειμένου να εξασφαλιστεί η έξοδος της ομάδας στο ερχόμενο Σουνταμερικάνα. Και οι τρεις επισκέψεις της στην έδρα της Ντίας τελείωσαν με γκολ μόνο από την μια πλευρά (No Goal).
Εκτίμηση
Σε ανοδική πορεία η Ντίας μετά και την πρόσφατη επιτυχία επί της Καπιατά. Να συνεχίσει το σερί της θα επιδιώξει απόψε απέναντι σε έναν αντίπαλο που σκοράρει με ευκολία. Ανοιχτό το ενδεχόμενο να δούμε γκολ εκατέρωθεν.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!