03:00 Monarcas Morelia vs CF Monterrey Mexico Primera Division Apertura

Monarcas Morelia

Είδε δείξει στις πρώτες δύο αγωνιστικές, ότι ήταν κρίμα να μην έχει ούτε βαθμό, καθώς είχε κάνει καλές εμφανίσεις και στην 3η και… φαρμακερή, πήρε σπουδαία νίκη με 2-1 μέσα στην έδρα της Πατσούκα. Έπαιζε καλά, έβγαζε φάσεις, αλλά δεν την ήθελε η μπάλα. Κόντρα στους «τούζος» όμως μπήκε αποφασισμένη και προηγήθηκε στο 41΄, χρονικό σημείο που άλλαξε εντελώς την ροή του αγώνα. Οι γηπεδούχοι στο δεύτερο μέρος πίεσαν ασφυκτικά για την ισοφάριση, αλλά αυτή που βρήκε γκολ ήταν η Μονάρκας, που έκανε το 0-2 στο 78’. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 86’, με αυτογκόλ του στόπερ της, Ατσιλιέρ. Αυτό ήταν το πρώτο της τρίποντο για φέτος και θα υποδεχθεί με ψυχολογία την δυνατή Μοντερέι. Στα θετικά οτι δεν έχουν προκύψει προβλήματα για τον κόουτς Τορέντε.
CF Monterrey
Επιτέλους νίκη για την Μοντερέι, η οποία πήρε την πρώτη της νίκη για φέτος, με το εντός έδρας 3-2 κόντρα στη Λεόν, σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι. Είχε ρυθμό και φάσεις από την αρχή, όπου βρέθηκε να χάνει από κόρνερ στο 18’. Πίεσε ασφυκτικά για την ισοφάριση, αλλά αντί για το 1-1, ήρθε το 0-2 στο 42’. Βρήκε τελικά το γκολ στην επόμενη φάση και μείωσε πριν πάει στα αποδυτήρια. Στο δεύτερο βρήκε αποφασισμένη, έκλεισε τους φιλοξενούμενους στην περιοχή τους, ισοφάρισε από στημένο στο 67’ και έκανε την ολική ανατροπή στο 90’ με το… βαρύ πυροβολικό της, Φούνες Μόρι. Πανηγυρίστηκε έντονα αυτό το αποτέλεσμα, καθώς είχε δεχθεί δριμεία κριτική για τις δύο σερί ήττες στην αρχή. Χτύπησε ο επιθετικός Σάλντιβαρ (2/0) και δεν υπολογίζεται για το ματς αυτό.
Εκτίμηση
Η Μονάρκας έχει βγάλει καλό πρόσωπο έως τώρα και θέλει να συνεχίσει στις επιτυχίες. Η Μοντερέι πήρε ψυχολογία από το αποτέλεσμα κόντρα στη Λεόν και ψάχνει σερί θετικών αποτελεσμάτων. Επιθετικά τα πάνε πολύ καλά αμφότερες, αλλά αμυντικά υπάρχει θέμα. Θα πάμε στο over 2.5.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!