03:00 Patriotas FC vs La Equidad Colombia Primera A Clausura

Patriotas FC

Βρέθηκε πίσω στο σκορ στην πόλη Μοντέρια κόντρα στην Τζαγκουάρες στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, ανταπέδωσε το γκολ στο ίδιο χρονικό σημείο στην επανάληψη με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Οσόριο (1-1). Δίχως νίκη στα τελευταία τρία για το Κλαουσούρα (0-2-1), αλλά για την ώρα δεν κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό (στο +8 από την 19η Μαγκνταλένα αναφορικά με την βαθμολογία της τελευταίας τριετίας). Το θετικό για την ίδια είναι πως εφόσον αξιοποιήσει το αποψινό εντός έδρας παιχνίδι, και σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής, θα βρεθεί στην οκτάδα του Κλαουσούρα. Εκτός αποστολής έμεινε ο πρώτος πορτιέρο Έντερ Οσπίνα (27 συμμ.), με τον Βιγιέτε (2 συμμ.) να αγωνίζεται απόψε. Δεν υπολογίζεται και ο 21χρονος μέσος Αρίας (27/4).

La Equidad

“Κόλλησε” στο εντός έδρας 0-0 απέναντι στην Πάστο, πήρε όμως τον έναν βαθμό, καταφέρνοντας να τερματίσει ένα αρνητικό σερί τριών διαδοχικών ηττών. Εξακολουθεί να βρίσκεται στην τελευταία θέση του Κλαουσούρα (1-2-6, 8-13 τέρματα), με τον στόχο της οκτάδας να απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο κάθε αγωνιστική. Ουσιαστικά “πληρώνει” την υπερπροσπάθεια κόντρα στην Ατλέτικο Μινέιρο για το Σουνταμερικάνα στα τέλη του περασμένου μήνα, ενώ αγνοεί τη νίκη στα τελευταία εννέα επίσημα παιχνίδια (0-2-7). Τουλάχιστον με τον 44χρονο Γκιγιέρμο Ριβέρα έδειξε καλά δείγματα και την αναμένουμε βελτιωμένη στη συνέχεια. Φανέλα βασικού θα φορέσει ο 22χρονος επιθετικός Μπαρόνα (13/2), πλάι στον Αρμπολέδα στο κέντρο της άμυνας ενδέχεται να αγωνιστεί ο 29χρονος Ρικέτ (19/0).

Εκτίμηση

Σε κακή αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται η Λα Εκιδάδ, όμως τουλάχιστον έδειξε κόντρα στην Πάστο πως έχει τα… κότσια να συνέλθει άμεσα. Η Πατριότας είναι κλασσική ομάδα έδρας και τέτοια παιχνίδια κοιτάει να τα παίρνει. Ίσως να αποτελεί και ευκαιρία το 1,90 (από 2,10+) του άσου.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!