03:30 Brasil Pelotas/RS vs Figueirense/SC Brazil Série B

Δεν μπόρεσε να φανεί ανταγωνιστική στην έδρα της CRB χάνοντας (δίκαια) με 3-1. Από το πρώτο ημίχρονο βρέθηκε πίσω στο σκορ με δυο τέρματα (19′ και 35′), μείωσε με τον Ασίς στα μισά της επανάληψης, όμως άμεσα οι γηπεδούχοι είχαν απάντηση σε αυτό (3-1 στο 70′). Αυτή η ήττα επέκτεινε το αρνητικό της σερί μακριά από την έδρα της στα επτά διαδοχικά παιχνίδια (0-4-3), ενώ η ίδια εξακολουθεί να βρίσκεται σε (σχετικά) ασφαλή απόσταση από την ζώνη του υποβιβασμού (στο +5). Το θετικό για την ομάδα του Φάμπιαν Γκέδες είναι πως αξιοποιεί εύκολα ή δύσκολα την έδρα της, με τις τρεις από τις τέσσερις τελευταίες της νίκες να έχουν προκύψει με σκορ 1-0. Συμπλήρωσε κάρτες και θα λείψει από το αποψινό ο στόπερ Αγκιάρ (20/1).

Υποδέχθηκε την Σπορ Ρεσίφε την περασμένη αγωνιστική και έχασε με 2-1, συμπληρώνοντας 13 διαδοχικά ματς χωρίς νίκη (0-6-7). Από το πρώτο τέταρτο βρέθηκε πίσω στο σκορ, στο ίδιο χρονικό στην επανάληψη διαμορφώθηκε (προσωρινά) το 2-0, με τον Αντρίγκο να μειώνει απλώς στην εκπνοή. Μετά το πέρας του παιχνιδιού, η Διοίκηση ανακοίνωση την λύση της συνεργασίας της με τον τεχνικό Βινίσιους Εουτρόπιο. Ο Βραζιλιάνος τεχνικός έπειτα από αυτή την εξέλιξη αποκάλυψε προς τα τοπικά Μέσα πως η Διοίκηση της ομάδας είχε την πρόθεση να διώξει κάποιους ποδοσφαιριστές, όταν στις 21/8 αποφάσισαν να μην αγωνιστούν απέναντι στην Κουιαμπά (ήττα 3-0 άνευ αγώνα). Απόψε θα βρίσκεται με τον υπηρεσιακό Μάρσιο Κοέγιο στον πάγκο. Ο 27χρονος χαφ Μπετίνιο (18/0) συμπλήρωσε κάρτες, εκτός λόγω τραυματισμού βρίσκονται ο μέσος Ζε Αντόνιο (20/0) και ο φορ Μάρκες (18/2) καθώς και ο εξτρέμ Φελίπε Ματέους (19/2) για προσωπικούς λόγους.

Εκτίμηση
Μια αποτελεσματική Μπραζίλ ντε Πελότας δεν θα έχει πρόβλημα απέναντι στην Φιγκεϊρένσε των τόσων προβλημάτων. Νίκη έστω και με μισό-μηδέν, όπως συνέβη άλλωστε και πέρυσι στο ίδιο γήπεδο για την γηπεδούχο ομάδα, προσφέροντας μας έναν άσο που αγγίζει το 1,90.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!