03:30 CR Flamengo vs Internacional Copa Libertadores Quarterfinal

CR Flamengo
Αγωνίστηκε στην πρωτεύουσα Μπραζίλια απέναντι στην Βάσκο ντε Γκάμα, κάνοντας επίδειξη δύναμης (νίκη 4-1 εκτός). Δυο τέρματα σημείωσε ο Γκαμπιγκόλ και από ένα οι Ενρίκε και Αρασκαέτα σε ένα ματς όπου ο ρέφερι καταλόγησε τρία συνολικά πέναλτι (δυο και ένα αντίστοιχα). Σε αυτό το παιχνίδι αγωνίστηκε με τους λεγόμενους βασικούς και καταφέρνοντας να πάρει το τρίποντο, έπιασε στην δεύτερη θέση την Παλμέιρας (αμφότερες βρίσκονται στο κυνήγι της πρωτοπόρου Σάντος). Εξάλλου, στην φάση των “16” του θεσμού απέκλεισε την Έμελεκ στην διαδικασία των πέναλτι. Δεν προχώρησε η μεταγραφή του Ιταλού σούπερ σταρ Μπαλοτέλι (σ.σ. συνεχίζει στην Μπρέσια). Αναφορικά με το ερχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στην Σεαρά, έχουν ήδη εξαντληθεί τα 15 χιλιάδες εισιτήρια που είχε στην διάθεση της.
Ο Ζόρζε Ζεσούς  δεν θα έχει τελικά τον αρχισκόρερ Γκαμπιγκόλ (7/4, 11/1) στην διάθεση του λόγω ενός μυϊκόυ τραυματισμού. Κανονικά μπορεί να υπολογίζει στον στόπερ Ροντρίγκο Κάιο (7/0, 10/1), ενώ ο στράικερ Βιτίνιο (5/1, 8/2) συμπεριλήφθηκε στην αποστολή. Πάγια εκτός ο 34χρονος μέσος Ντιέγκο (7/1, 9/0). Μέχρι το 2024 επέκτεινε το συμβόλαιο του ο 19χρονος μέσος Γιούρι.
(4-2-3-1): Ντιέγκο Άλβες – Ραφίνια, Φελίπε Λουίς, Μαρί, Κάιο – Κουέγιαρ, Αράο – Μπρούνο Ενρίκε, Αρασκαέτα, Γκέρσον – Μπέριο
Internacional
Ταξίδεψε στην πολιτεία Σεαρά με αρκετές αλλαγές και αντιμετώπισε την Φορταλέζα με άκρως εναλλακτικό σχήμα. Παρ’ όλα αυτά κατάφερε να φύγει νικήτρια με τέρμα του Σίλβα στα μισά της επανάληψης. Το αποτέλεσμα αυτό την ανέβασε στην έβδομη θέση, ενώ μαζί με την αποψινή της αντίπαλο και την Γκρέμιο, είναι οι μοναδικές ομάδες που συνεχίζουν σε τρεις διοργανώσεις. Για την φάση των “16” απέκλεισε την Νασιονάλ από την Ουρουγουάη με δυο νίκες και συνολικό σκορ 2-0. Ο Περουβιανός επιθετικός Πάολο Γκερέρο θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά την Φλαμένγκο στο “Maracanã”. Συνολικά την τριετία 2015-2018 αγωνίστηκε σε 115 παιχνίδια με την ομάδα του Ρίο και σημείωσε 43 τέρματα. Την στήριξη περίπου 2,5 χιλιάδων φίλων της θα έχει απόψε η ομάδα.
Ο τεχνικός Ονταίρ Έλμαν συμπεριέλαβε στην αποστολή τον μέσο Εντενίλσον (7/1, 10/3), ο οποίος δίνεται αμφίβολος για το αρχικό σχήμα, με τον 21χρονο Νονάτο (5/0, 14/2) να αγωνίζεται στην θέση του εφόσον κριθεί αναγκαίο. Περισσότερες πιθανότητες να βρίσκεται στους πρώτους 11 έχει ο χαφ Λιντόσο (4/0, 10/1), ενώ ένας εκ των Λόπες (8/3, 9/0) ή Ράφαελ Σόμπις (7/3, 7/1) θα αγωνιστεί πίσω από τον Γκερέρο (ο δεύτερος έχει το προβάδισμα).
(4-5-1): Μαρσέλο Λόμπα – Μπρούνο, Μολέντο, Κουέστα, Ουέντελ – Λιντόσο, Εντενίλσον (Νονάτο), Πάτρικ, Ντ’Αλεσάντρο, Ράφαελ Σόμπις (Νίκο Λόπες) – Πάολο Γκερέρο
Εκτίμηση
Τεράστιο παιχνίδι με φαβορί αλλά και ισχυρό αουτσάιντερ. Η Φλαμένγκο θέλει μηδέν παθητικό, την ώρα που η Ιντερνασιονάλ θα ψάξει το εκτός έδρας γκολ. Φέτος για το Μπραζιλέιρο, η ομάδα του Ρίο ηττήθηκε με 2-1 εκτός. Καμία σχέση βέβαια δεν έχουν τα δυο παιχνίδια. Τα λίγα τέρματα η επιλογή μας και ένα κλειστό πρώτο ημίχρονο (το “Χ” στο 1,95).

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!