05:00 TR Veracruz vs Club Atlas Mexico Primera Division Apertura

TR Veracruz
Διασυρμός! Χωρίς εισαγωγικά, χωρίς τίποτα. Τι άλλο μπορεί να γραφτεί από τη στιγμή που έχασε με 7-0(!) από τη Νεκάξα εκτός έδρας την περασμένη αγωνιστική. Το οξύμωρο σε όλο αυτό, είναι οτι στο ημίχρονο έχανε μόνο 1-0 και ήταν στην διεκδίκηση του αγώνα. Ωστόσο δέχθηκε δεύτερο στο 48’ και έπειτα επήλθε απίστευτη κατάρρευση, καθώς δέχθηκε άλλα πέντε γκολ από το 58’ μέχρι το 86’. Αστεία η άμυνα της για άλλη μια φορά, δεν μπορούσε να κόψει ούτε με… βαλέ. Σε δύο αγωνιστικές έχει δεχθεί ήδη δύο γκολ και αν συνεχίσει έτσι, τότε θα τρέχει να πληρώνει πάλι πρόστιμα για να μείνει στην κατηγορία. Γιατί το να σωθεί μέσω της ειδικής βαθμολογίας, μοιάζει κομματάκι δύσκολο με τα κενά που έχει στα μετόπισθεν. Σαν να μην έφτανε αυτό, δεν υπολογίζεται και ο στόπερ Χιμένεθ (2/0) που είναι τραυματίας.
Club Atlas
Είχε ξεκινήσει με το 2/2 στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά η αλήθεια είναι οτι δεν το άξιζε, καθώς σε κανένα από αυτά τα ματς δεν ήταν καλύτερη από τους αντιπάλους της. Στο προηγούμενο, υποδέχθηκε την Σάντος Λαγκούνα, από την οποία ηττήθηκε δίκαια με 1-2. Δέχθηκε πίεση από την αρχή και βρέθηκε να χάνει στο 16’ με 0-1. Δεν φάνηκε καθόλου στο πρώτο μέρος, παρά μόνο στις καθυστερήσεις που είχε μια καλή ευκαιρία. Ίδιο μοτίβο και στο δεύτερο μέρος, δεν ανέβασε την απόδοση της και στο 86’, έπειτα από καραμπόλες μέσα στην περιοχή ήρθε το 0-2. Τελικά το μόνο που κατάφερε, ήταν να μειώσει στο φινάλε με πέναλτι για το τελικό 1-2. Ακολούθησε ματς για το κύπελλο, στο οποίο παρατάχθηκε με αναπληρωματικούς και ηττήθηκε με 3-2 εκτός έδρας από την Ατλέτικο Ζακατέπεκ. Χτύπησε στο προηγούμενο ο μπακ Άλβαρες (3/0)
Εκτίμηση
Η Βερακρούζ έρχεται από διασυρμό και θέλει να αντιδράσει. Έχει πολλά προβλήματα στην άμυνα της, αλλά μεσοεπιθετικά τα πάει καλά σχετικά. Η Άτλας φαινόταν ότι κάπου θα κάνει την ήττα και θα φανεί τώρα κατά πόσο επηρεάστηκε. Έτσι όπως παίζουν οι γηπεδούχοι, τα γκολ εκατέρωθεν μοιάζουν να έχουν τον πρώτο λόγο, αλλά δεν θα μπλέξουμε.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!